Gershøjvej 112, Gershøj, 4070 Kirke Hyllinge

Fredet bindingsværksidyl. Evt. flexbolig!

Unikt og fredet halvt længehus med skøn udsigt til Roskilde Fjord.

Med solopgangen over vandet som fast ingrediens til morgenkaffen forenes her den skønneste udsigt og natur med gammel dansk byggeskik, århundreders historie og dejlig landsbyidyl. Alt sammen pakket ind i stråtag, bindingsværk og den skønneste, hyggelige landbyhave.

Ejendommen er opført i 1650, og her er passet godt på tingene, så ejendommen fremstår aldeles velholdt og oprindelig i sin ydre fremtræden. Benyt den eventuelt som flexbolig.

Huset er et halvt længehus, som er indrettet med: Entré, stort bryggers med vaskeri (evt. værelse), lyst badeværelse med brus, godt soveværelse, hyggelig opholdsstue med brændeovn, rummeligt og funktionelt køkken samt større stue. Fra alle opholdsrum er der udsigt til Roskilde Fjord, dyrelivet over markerne samt den smukke, røde Gershøj Kirke.

Ejendommen er fredet og må ikke ændres i sin ydre fremtræden. Lofthøjden er i ejendommens østlige ende lav med ca. 1,70 m til bjælkerne og ca. 2,10 m til selve loftet. I stuerne og køkkenet er der en fin lofthøjde.

Til ejendommen hører hyggelig og velbeplantet sydvendt landsbyhave med dejlige lækroge, et rigtig godt værksted med keramikovn og en del håndværktøj, udhus samt drivhus.

Her får du en helt unik ejendom, som bestemt er et besøg værd. Og det er Gershøj også. Byen er kendetegnet ved et godt foreningsliv og sammenhold. Her er aktiviteter for både børn og voksne, og naturen taler for sig selv med Roskilde Fjord på den ene side og skov på den anden. Gershøj Havn og Kro danner sammen med byhuset rammen for masser aktiviteter både sommer og vinter. Her er et aktivt bylaug og havnemiljø. Indkøb klares i Skibby eller Kirke Hyllinge, begge 5-6 km. herfra.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.