Højdevej 8, 4050 Skibby

Højtbeliggende på lukket vej

Beliggenhed - er vigtig, men her er huset også i orden !
142 m2 + underetage+ 42 m2. garage.

For enden af blind vej, i ældre villakvarter, sælges flot og gennemrenoveret villa med bl.a. stor garage og stor træterrasse.

Rummelig familiebolig - her er 142 m2. boligareal + rigtig god underetage med et ekstra krea-rum. Derudover en stor garage på 42 m2. som er integreret i huset.

En rigtig lækker ejendom, renoveret med respekt for stil og alder og godt og klassisk materialevalg med et moderne touch. Ejendommen har flotte lyse trægulve - skibsplanker i stue.

Ejendommen er renoveret fra 2006 og frem...

Indeholder: entre med adgang til badeværelse med brus og gulvvarme, hyggelig åbent stue/køkken/alrum med udgang til stor træterrasse.
Trappe til 1. sal og kælder. 1. salen er lys og super godt indrettet med 4 værelser og badeværelse.
Kælderen har klinkegulv med gulvvarme og er indrettet med vaskeri og mange skabe. Herudover ny-istandsat krearum/depot- eller gamerværelse. Der er både ind- og udvendig kældertrappe.

Haven er stor og lys og indrettet med gode legemuligheder for børn.

Beliggenheden på denne ejendom er i top - her er børnevenligt, sti-adgang til Bibliotek og Hovedgaden.

Det smukke Hornsherred mellem to fjorde - her er du i ét med naturen og samtidig 40 min. fra København og 20 min. fra Roskilde. Byen og området har en masse at byde ind med: Egen biograf med de nyeste film, masser af detailbutikker og gårdbutikker, og få kilometer væk har du storkollektivet Svanholm og det smukke Selsø Slot, begge med kulturelle arrangementer.
Velkommen til Skibby - det er her det sker.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.