Sydmarken 12, Venslev, 4050 Skibby

Utroligt rummelig, højbeliggende villa med fuldt beboelig underetage og luft omkring sig.

For enden af Sydmarken i Venslev finder du denne kvalitetsvilla i skrånende terræn i de naturskønne omgivelser med rigt dyreliv. De varme dage kan nydes på den kæmpe, højtbeliggende træterrasse med god swimmingpool.

Ejendommen er fuldmuret og opført i 1972 med en fuldt anvendelig, højtliggende underetage med god lofthøjde, store vinduespartier og udgange til haven. Du får med andre ord hele 258 kvadratmeter plads at boltre dig på.

Ejendommen indeholder: Præsentabel, klinkebelagt hall med flot trappe til underetagen, nyere gæstebadeværelse fra 2014 med brus og gulvvarme, stort badeværelse fra 2007 ligeledes med brus og gulvvarme samt adgang til stor sauna, soveværelse med skabsvæg, stort værelse (oprindelig 2), rummeligt og funktionelt køkken i halvåben forbindelse til spiseafdeling med dejlig udsigt og udgang til den sydvendte del af balkonen. Stor stue mod vest.

I underetagen findes 100 rigtig gode og højtliggende kvadratmeter med gildesal med gulvvarme og udgang til terrasse og have, god regulær havestue ligeledes med udgang til terrasse og haven, godt hobbyrum, kontor samt fyrrum med vaskeri. Underetagen er ikke godkendt til beboelse.

Ejendommen opvarmes ved naturgas, mens en solfanger sørger for det varme vand.

Til ejendommen hører endvidere dobbelt carport med udhus.

Venslev er en gammel og hyggelig landsby, meget smukt beliggende få km. fra Skibby og med stort byggemarked samt et godt fællesskab omkring "Høkeren dagligvarebutik". Isefjordens skønne natur er beliggende en rask gåtur uden for byen ved Rendebæk og Venslev Huse.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.