Stengårdsvej 24, Salvig, 4305 Orø

Lyst og indbydende sommerhus i den helt rigtige størrelse.
Nyd afslapning og ølivet på hyggelige Orø, hvor du kan koble af fra hverdagens ræs.

Med sin beliggenhed kun 400 meter fra Isefjordens klare vand og med kig hertil, ligger ejendommen både roligt og naturskønt med rig mulighed for udfoldelse på og i Fjorden.
Ejendommen er lige til at rykke ind i: Nymalet ude og inde, og med nye gulve, nyt køkken samt nyere badeværelse. Her er lagt fibernet ind, så hjemmearbejdsdagene også kan klares fra sommerhuset.

Huset er 65 kvadratmeter fordelt med god entré, fordelingsgang med adgang til 2 gode værelser, rummeligt badeværelse med klinker og rigtig god brusekabine, helt nyt køkken med god arbejdsplads. Herudover en dejlig stue med udgang til overdækket terrasse.

Overalt er her hvimalede vægge og lofter i kip, så her er en dejlig fornemmelse af lys og luft.

Huset opvarmes med varmepumpe og brændeovn, og her er to stk. Solarventi til at sørge for udluftning i huset.

På Orø kan du stresse af i roligt tempo.
Ønsker du at deltage i det sociale liv på øen er mulighederne utallige - her stortrives kulturlivet i form af diverse musikarrangementer henover året, ligesom loppemarkeder, gårdbutikker med lokale delikatesser, bankospil, frilufts- og sejlaktitiveter er en del af hverdagen.
Om sommeren besøges øen af mange turister og her summer af liv på de lokale cafeer og madsteder.
Vil du/I bo billigt og godt, er denne ejendom perfekt til den travle storbyfamilie, eller parret der vil nyde deres otium uden at tænke på de store renoveringsopgaver og bo billigt i bekvem afstand til Holbæk og under 1 times kørsel fra København.
Trækfærgen, Østre Færge, ved Hammer Bakke, er nem og hurtig transportmulighed til og fra øen - se sejlplanen her: https://østrefærge.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.