Vestergade 6, Skuldelev, 4050 Skibby

Idyllisk landhus med bindingsværk og nem have

Skøn lille bolig med charme og atmosfære og garage/anneks.

Her kan man bo godt og billigt i egen etplans-helårsbolig, midt i den hyggelige landsby Skuldelev. Kun 2 minutters gang til indkøb og busforbindelse.

Indeholder: Entre/vindfang, stue, hyggeligt og funktionelt køkken med udgang til hyggelig havestue, 1 soveværelse, badeværelse med brus og stort bryggers med plads til vaskemaskine og udgang til baghave.

Ejendommen har sprossede vinduer, lav loftshøjde og en helt speciel autentisk stemning, der kendetegner denne ældre type ejendomme.

Ejendommen er beliggende i landsbyen Skuldelev, der bl.a. har skole, sportshal, børnehave og fritidshjem, kirke samt hel ny Dagli Brugs med kundevenlige åbningstider.

Byen er omkranset af skøn natur med rig mulighed for cykel- og gåture. Afstanden til Skuldelev Strand med badebro og havn er ca. 1,5 km, og der er offentlig transport til henholdsvis Skibby og Frederikssund.

Hornsherred har fået ny forbedret trafikforbindelse til København ad den nye broforbindelse, Kronprinsesse Marys Bro, der forkorter køretiden til Egedal, Ballerup og København væsentligt.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.