Ellevej 3, Skuldelev, 4050 Skibby

Skøn stor familievilla

Rummelig, velholdt og opdateret villa.

Skøn stor og rummelig familievilla - højtbeliggende med flot terrasseanlæg, stort flot åbent køkkenmiljø med masser af skabe og kogeø med flot granitbordplade. Køkkenet har åbent forbindelse med spisestue med udgang til hyggelig træ-terrasse og opholdsstue med udgang til stor udestue, 4 værelser, stort lyst badeværelse med brus og gulvvarme, 1 gæstetoilet med mulighed for håndbrus.

Fra den rummelige entre adgang til underetage med stort bryggers/vaskeri, depotrum, indgang og stor gildesal (hobbyrum) - underetagen er opvarmet via centralvarmeanlæg.

Ejendommen opvarmes effektivt og økonomisk via fjernvarme fra Skuldelev Fjernvarmeværk, og der er brændeovn i stuen, som mest bruges for hyggens skyld.

Alt fremtræder i flot og indflytningsklar stand.

Har I brug for meget plads - så er boligen her - ring og book fremvisning idag.

Skuldelev har skole, sportshal, børnehave og sfo samt Dagli Brugs med kundevenlige åbningstider. Der er offentlig transport til hhv. Skibby og Frederikssund. Efter den nye Kronprinsesse Marys Bro er åbnet, kommer du hurtigt i bil til f.eks. Egedal, Ballerup eller København.

Skuldelev er omkranset af skøn natur med rig mulighed for cykel-og gåture. Marguriteruten og Fjordstien går gennem det smukke landskab. Besøg f.eks Skuldelev Ås eller Skuldelev Strand med badebro og havn. Eller besøg fuglereservatet Selsø (Møllekrogen), der er en del af Nationalparken Skjoldungernes Land.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.