Sønderby Bro 24, Sønderby, 4050 Skibby

Charmerende landvilla

Charmerende landvilla i 1 1/2 plan - med sø i baghaven og udsigt over marker.

Ejendommen er oprindelig opført 1880, men der er ikke meget tilbage - Boligen er renoveret og renoveret de seneste 15 - 20 år, og har 2003 fået ny tagetage med lækre lyse plankegulve, p.t. 3 værelser, men alle vægge på 1. sal er flytbare, så ønsker man en anden indretning er det forholdsvis nemt, da der er gennemgående gulve.
Boligen indeholder: entre, spisestue med træ-pillebrændeovn og åbent køkken, hvorfra videre adgang til praktisk bryggers og udgang til haven med lækker højtbeliggende terrasse, hvorfra udsigten over søen kan nydes.
Fra spisestuen direkte adgang til opholdsstuen, badeværelse med brus (ca. 20 år gammelt) og et værelse.

Boligen kan straks tages i brug af ny ejer, men kan også bære en opfriskning og evt. nye vinduer mod syd.
En superhyggelig bolig med alle moderne bekvemmeligheder. Boligen har charme, autencitet, hygge og lavt varmeforbrug. Nyd den flotte omkringliggende natur, eller tag ophold i den gamle landsbyhave.

Sønderby har et autentisk landsbymiljø, med mange sociale begivenheder og aktiviterer henover året. Her er både skov og strand og skøn natur i gå- og cykelafstand, samt en lille hyggelig havn. Roskilde Fjord er velegnet til fiskeri, sejlsport og kajaksejlads, og Østskoven kan nydes året rundt. København nås på ca. 50 min. På vejen fra Skibby mod Sønderby kommer man forbi fuglereservatet ved Møllekrogen, Selsø Slot og Selsø Kirke.
Sønderby har desuden et unikt og velfungerende kultur- og bryghus, og dette byder bl.a. på forfatterforedrag, rejseforedrag og biavlerforedrag samt livestreaming fra Århus universitet, ligesom der sælges lokalproducerede ting som honning, strik , ØKO sæber m.m. Her kommer man hinanden ved og har et stærkt fællesskab, bankospil, strikkeklub, og byens indbyggere glæder sig over og tager godt imod nye tilflyttere, så er ønsket et trygt og godt nærmiljø for den unge familie, eller som seniorer, er dette et rigtigt godt tilbud.

Skibby er nærmeste handelsby - ca. 6 km. Her kan du handle ind, gå i biografen og dyrke sport, og i Skuldelev findes Brugs med kundevenlige åbningstider.Charmerende landvilla i 1 1/2 plan - med sø i baghaven og udsigt over marker.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.