Buen 1, 4050 Skibby

SPÆNDENDE INDRETNING

Stor og rummelig familiebolig, tæt på Centrum og Nordmandsmosen.

En bolig med mange muligheder og spændende indretning. Her får man mange m2 for pengene !

Indeh: entre med adgang til 2 værelser og badeværelse ( oprindeligt - trænger til renovering ) åbent køkken/alrum med køkken i lyse elementer, et par trin til lækker pejsestue med stengulv, brændeovn og udgang til vestvendt træterrasse.
Fra den forsænkede pejsestue trappe til 1. sal med stort uudnyttet loftrum og 1 stort vestvendt soveværelse med udgang til balkon.

Fra entre trappe til underetagen med stort opholdslokale, 2 depotrum og fyrrum. Der er egen indgang til det store opholdsrum ad udvendig kældertrappe ( tidl. frisørsalon ).

Opvarmning via naturgasfyr og brændeovn.

Buen 1 ligger centralt samt tæt på skøn natur, men samtidig kun ca. 5 minutters gang fra Bymidten med indkøb, spisesteder og biograf. I det hele taget byder Skibby på det meste i indkøb med 3 supermarkeder, 2 byggemarkeder, skønne blomsterbutikker, tøjforretninger, brilleforretning og flere spisesteder. I nærområdet kan naturen nydes bynært i Nordmandsmosen og den nyplantede Nordmandsskov, mens Selsø blot 3 km. fra Bymidten byder på den mest fantastiske natur med vildreservat og Nationalpark Skjoldungernes land.

Kom og se nærmere på denne skønne villa! Og er du ikke fra lokalområdet, så sæt ekstra tid af og gå eller køre omkring de skønne naturområder eller til en gåtur rundt i byen. Vi glæder os til at vise dig ejendommen - Ring blot 31 40 90 00.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.