Fyrvænget 29, 4050 Skibby

Kig til Isefjorden - Super velholdt

2. vej fra Isefjorden - Superflot fritidshus fra 2005 i meget fin vedligeholdelsesstand, fremstår som nyt !

Fra højeste punkt på grunden er der udsigt til Isefjorden mod Holbæk - Et rigtig lækkert fritidshus med god indretning, skønne terrasseanlæg, anneks, carport og udhus.

Alt fremtræder i perfekt og velholdt stand - her er lyst og venligt og huset er lige klar til at tage i brug i forået 2021 - Inventar og løsøre kan medfølge i handlen.

Ejendommen indeholder: stort og praktisk klinkebelagt bryggers med vaskemaskine, pænt køkken med lyse skabselementer - åbent til stue - og 1 soveværelse med skabe. Dejlig lys stue med udgang til vestvendt ugenert terrasseanlæg.
Fra stuen adgang til stort lækkert badeværelse med brus, spa og sauna. Endvidere endnu 1 soveværelse og 1 alkove/depotrum.

Anneks og carport med udhus.

Fra grunden er der fra højeste punkt kig til Isefjorden mod Holbæk - så dette bliver dit nye yndlingssted, hvor aftensolen kan nydes med et glas vino.

Kom og se på denne gode fritidsejendom, så ved du, hvor ferier og fridage skal nydes fremover.

Sommerhusområdet i Vellerup er velegnet til cykel- og løbesport, og der kan fiskes og bades i Isefjordens friske vand. Der er stiforbindelse til fjorden, og området er særdeles naturskønt. Isefjorden har godt og friskt fiske- og badevand og er populær blandt kajakfolket og kitesurfere.

Området er velordnet og med gode trafikale forbindelser til Roskilde og Holbæk, hvor man kan shoppe en lørdag formiddag og nyde resten af weekenden i den hyggelige have i eget fritidshus.

Orø er også en udflugt værd med mange kulturtilbud og hyggelige gårdbutikker, cafeer og spisesteder, og der er færgeforbindelse fra hhv. Hammer Bakke og Holbæk.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.