Marbæk-Parken 25, 4050 Skibby

Skønt beliggende og velholdt 1-plansvilla i roligt, lukket villakvarter tæt på skole og 0-6 års daginstitution.

Her får du en traditionel 70'ervilla med mulighed for selv at sætte dit præg, men hvor rammerne er rigtig gode, da ejendommen er velholdt . Prisen, den er til gengæld til at have med at gøre.

For kr. 1.650.000 får du 123 kvadratmeter gulstensvilla med tegltag, som er indrettet med godt bryggers, hyggeligt køkken med spiseplads, rummelig stue med brændeovn og udgang til udestue. Fordelingsgang med adgang til stort soveværelse med indbyggede skabe, 2 yderligere værelser ligeledes med indbyggede skabe og 2 badeværelser, det ene med brus, det andet med badekar og begge med gulvvarme.

Endvidere god garage med værkstedsrum.

Haven er hyggelig og ugenert med drivhus og udhus/brændeskur.

Kvarteret ligger i udkanten af Skibby tæt på åbne marker og skøn natur, men samtidig kun ca. 10 minutters gang fra Bymidten med indkøb, spisesteder og biograf. I det hele taget byder Skibby på det meste i indkøb med 3 supermarkeder, 2 byggemarkeder, skønne blomsterbutikker, tøjforretninger, brilleforretning og flere spisesteder.

I nærområdet kan naturen nydes bynært i Nordmandsmosen og den nyplantede Nordmandsskov, mens Selsø blot 3 km. fra Bymidten byder på den mest fantastiske natur med vildreservat og Nationalpark Skjoldungernes land.

Kom og se nærmere på mulighederne! Og er du ikke fra lokalområdet, så sæt ekstra tid af og gå eller køre omkring de skønne naturområder eller til en gåtur rundt i byen.

Vi glæder os til at vise dig ejendommen. Ring blot 31 40 90 00.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.