Askevej 12, Skuldelev, 4050 Skibby

God stor familiebolig

Rigtig god familiebolig, på lukket vej, i ældre villakvarter i Skuldelev.

Lækker og indbydende eet-plansvilla i rustik og landlig stil, med stort og praktisk indgangsparti + stort bryggers og overdækket areal, skønt spisekøkken, rummelig vinkelstue med flotte lyse plankegulve og hvidmalede listelofter og udgang til hyggelig udestue .Fra stuen adgang til 4 værelser og 2 badeværelser.

Herudover værksted og en del udhusplads samt en fantastisk have med mange hyggekroge.

Børnevenligt kvarter tæt på bus, indkøb, skole og daginstitutioner og fantastisk flot natur - kun 2 km. fra Skuldelev Havn og Roskilde Fjord.

En rigtig god, funktionel og velholdt bolig i velfungerende og børnevenligt landsbysamfund med kirke, gadekær og en del foreningsaktiviteter henover året.

Skuldelev har skole, sportshal, børnehave og sfo samt Dagli Brugs med kundevenlige åbningstider. Der er offentlig transport til hhv. Skibby og Frederikssund. Efter den nye Kronprinsesse Marys Bro er åbnet, kommer du hurtigt i bil til f.eks. Egedal, Ballerup eller København.

Skuldelev er omkranset af skøn natur med rig mulighed for cykel-og gåture. Besøg f.eks Skuldelev Ås eller Skuldelev Strand med badebro og havn. Eller besøg fuglereservatet Selsø (Møllekrogen), der er en del af Nationalparken Skjoldungernes Land.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.