Bøgevej 5, Skuldelev, 4050 Skibby

Udsigt over marker - 127m2 bolig + 29 m2 udestue

Udsigt til marker, mufloner, rådyr og fasaner og unik udsigt til Skuldelev Ås!

I udkanten af roligt villaområde findes denne skønne bolig, som er en fornuftig 1-plansvilla med entre, stort lyst spisekøkken, stor stue med integreret udestue med udgang til ugenert flisebelagt terrasseanlæg, 3 værelser, badeværelse med brus og gæstetoilet, begge med gulvvarme samt lille bryggers/mellemgang.

Boligen opvarmes ved fjernvarme med ny cirkulationspumpe. Der er gulvvarme i alle klinkegulve og varmestyring. Særdeles fornuftig varmeøkonomi på grund af nye høj-effektive danfoss termostater, der kan fjernstyres via app.

Mange dejlige terrasseanlæg omkring boligen.

Garage med forberedt el-stik til din el-bil.

Fibernet er installeret på ejendommen, så du kan arbejde hjemmefra og nyde den flotte udsigt imens.

Skuldelev har skole, sportshal, børnehave og sfo samt Dagli Brugs med kundevenlige åbningstider. Der er offentlig transport til hhv. Skibby og Frederikssund. Efter den nye Kronprinsesse Marys Bro er åbnet, kommer du hurtigt i bil til f.eks. Egedal, Ballerup eller København.

Skuldelev er omkranset af skøn natur med rig mulighed for cykel-og gåture. Besøg f.eks Skuldelev Ås eller Skuldelev Strand med badebro og havn. Eller besøg fuglereservatet Selsø (Møllekrogen), der er en del af Nationalparken Skjoldungernes Land.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.