Bygaden 20, Bybjerg, 4305 Orø

STIL, STEMNING og STRÅTAG - Flexbolig midt på Orø.

Kønt stråtækt hus med 1. sal og dejlig stor sydvendt have.

Denne bolig har historie, hygge og autencitet, kombineret med moderne bekvemmeligheder og ligger på en naturskøn ø i Isefjorden, kun 1 times kørsel fra København.

Luksus-boheme, kunstner eller gammel hippie - her på Orø er der plads til de fleste, og denne bolig er indflytningsklar og sælges med det meste indbo og løsøre, hvis det ønskes.

Vil I bo billigt eller blot have et fristed i bekvem afstand fra København, så kig nærmere på denne ejendom.

Ejendommen har helårsstatus, men kan også anvendes som sommerhus og flexbolig.

Boligen indeholder: entre, lille toilet m. brus, spisestue med klinkegulv, brændeovn og varmepumpe, stort hyggeligt landkøkken med klinkegulv og udgang til have. 1 stort lyst soveværelse.

Fra spisestuen trappe til superhyggelig 1. sal med skråvægge og synlige bjælker. Stor stue med endnu en brændeovn og 1 værelse med stort Narnia skab.

Flotte lyse bræddegulve og klinkegulve gør ejendommen rustik og stemningsfuld. Her er overalt god loftshøjde, og ejendommen er i fornuftig stand, selvom den forlængst har haft 100 års fødselsdag.

Godt muret udhus/værksted og brændeskur.

Boligen er beliggende midt på øen, hvilket giver et godt udgangspunkt for udflugter på cykel til øens mange seværdigheder og skønne naturoplevelser.

Øen har befolkningstilvækst - her er kro, kirke og et rigt og blomstrende foreningsliv .

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.