Violvej 8, 4050 Skibby

Gennemrenoveret og indflytningsklar!

Gennemrenoveret 1-plansvilla i Blomsterkvarteret - centralt og lige til at rykke ind i.

Dejlig gulstensvilla fra 1973 med 4 værelser, nyere centralvarme med gulvvarme i hele huset, Genvex-anlæg. Køkken, badeværelse, gæstetoilet og vinduer/døre er alt sammen udskiftet inden for de sidste 12 år, så ejendommen fremstår lys, indbydende og indflytningsklar.

På ejendommen mødes du af en stor, præsentabel, nyanlagt indkørsel/terrasse med hyggelige bede og plads til, at morgenkaffen kan nydes ude på de gode dage. Adgang til huset via pænt byggers med teknikskab og garderobeplads. Herfra videre til det rummelige, lyse køkken med god arbejdsplads. Køkkenet er åbent mod den hyggelige vinkelstue, der har pilleovn/fyr og udgang til sydvendt, overdækket terrasse og hyggelig have. Endvidere lys fordelingsgang med ovenlys og adgang til 3 gode værelser på den ene side og gæstetoilet og soveværelse med direkte adgang til stort lyst badeværelse med ovenlys på den anden side.

Boligen er lys og indbydende med flotte klinkegulve, lofter med indbygningsspots og fokus på lys og luft. Her er et dejligt indeklima og lavt varmeforbrug.

I haven findes et stort to-delt nyere udhus, hvoraf den ene del er isoleret og med mulighed for opvarmning. Haven er holdt nemt, og udelivet kan toppes med en tur i den brændeopvarmede hot tub, hvor både kolde aftener og varme dage kan nydes.

Ejendommen er med sin størrelse, stil og indretning velegnet til såvel børnefamilien, som parret uden børn eller til at danne rammen om seniorlivet.

Skibby er Hornsherreds smørklat med et aktivt byliv og det meste i forretninger. Her er lørdagsmarkeder, biograf og naturskønneomgivelser i gåafstand.

Ring og book en fremvisning af Violvej 8 på 31 40 90 00.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.