Dådyrvej 47, 4050 Skibby

Flot villa i eftertragtet kvarter

Dejlig etplans-vinkelvilla i eftertragtet villaområde.

Flot og indflytningsklar villa, med store lyse rum og dejlig sydvestvendt terrasse.

Megastort køkken/alrum er husets samlingspunkt, bryggers/indgang og 2 store de luxe værelser, med indbygget hems, dejlig soveværelse samt stor lys stue med udgang til terrasse og flot og indbydende badeværelse, renoveret i 2018, med brus og gulvvarme, gør dette hus indbydende og lækkert at opholde sig i.

Ejendommen har flot tegltag fra 2007 og lavenergivinduer fra 2018.

Fornuftig varmeøkonomi med varmepumpe og brændeovn med varmeflytning.

Udendørs lokker flere hyggelige terrasseanlæg, et overdækket areal og skøn ugenert atriumgård med morgen- og formiddagssol. Ejendommen er velholdt og opdateret og venter på sine nye ejere.

Området er populært for unge familier og naturelskere, idet der er stisystemer til skole og legeplads og skøn natur i gå-afstand.

En rigtig lækker ejendom i et godt område. Ejendommen er beliggende i attraktivt, børnevenligt kvarter tæt på skole og 0-6 års daginstitution. Den mest fantastiske natur findes i gåafstand ved Selsø, hvor Møllekrogen og Skrivernæbbet ligger blot 1,6 km. fra ejendommen via stisystem.

Skibby er Hornsherreds centrum og har det meste i indkøb med 3 supermarkeder, 2 byggemarkeder, flere genbrugsbutikker, blomster og brugskunst, ligesom her er en god og hyggelig biograf. Hvad man ikke finder i byen, kan købes i Frederikssund, Roskilde eller Holbæk, som alle ligger inden for 15-25 minutters kørsel. Den offentlige transport er god, og køreafstanden til Storkøbenhavn er netop væsentligt forkortet med åbningen af den nye Kronprinsesse Marys Bro over Roskilde Fjord.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.