Bystrædet 5, 4050 Skibby

Skøn, skøn ejendom - kom og kig!

Bystrædet er en af de ældste veje i Skibby. Tæt på kirken og helt centralt i byen – og alligevel fredeligt og tilbagetrukket…
Her er husene lidt skæve, og her emmer af atmosfære fra gamle dage.

Det er svært ikke at blive begejstret, når man træder ind ad døren på Bystrædet 5. Ejendommen er opført i 1877 og moderniseret med sans for stil og med respekt for husets alder. Her er adgang via husets gamle værksted, som har fungeret som malerværksted for husets tidligere ejer. Det store rum rummer et utalt af funktioner. Her er entre, bryggers, vaskerum, skabsrum, hobbyrum, værksted – tørt, varmt og godt.

Fra entre/bryggers adgang til dejligt lyst, åbent køkken/alrum/stue. Med lysindfald fra masser af vinduer fra begge sider er her lyst og luftigt. For alderen på huset er lofthøjden fornuftig med 1,95 cm til de fritliggende bjælker. Man føler sig med andre ord på ingen måde klemt. Herudover findes i stueplan en baggang med udgang til den hyggelige have og plads til amerikanerkøleskabet, samt stort, lækkert badeværelse med fritstående badekar og brus.

Fra alrummet trappe til 1. salen, hvor lofthøjden er god, og pladsen udnyttet optimalt. Her er 3 rigtig gode værelser, det ene med lille hems.

Haven er rigtig hyggelig med en stor terrasse/gårdhave mod øst. Endvidere godt mindre værksted samt udhus/gæstehytte.

Ejendommen fremtræder supervelholdt, taget er nymalet, og alt står flot og indflytningsklart.

Billig opvarmning med effektiv pilleovn og naturgas.

Kom og oplev denne perle midt i Skibby - en aktiv handelsby midt på Hornsherred. Den omkringliggende natur er et kapitel for sig selv, så sæt gerne tid af til en køretur i lokalområdet.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.