Sønderby Bro 38, Sønderby, 4050 Skibby

Charmerende landvilla i 1 plan - med udsigt over marker.

Indflytningsklar og renoveret villa med alle moderne bekvemmeligheder. Boligen har charme, autencitet, hygge og lavt varmeforbrug og er nem at tage i brug for ny ejer.
Nyd den flotte omkringliggende natur, eller tag ophold i den gamle landsbyhave.
Ejendommen indeholder: Entre, værelse, bryggers, pænt badeværelse, hvidt landkøkken med masser af skabe, superhyggelig stue samt soveværelse.

Dejlig morgenterrasse, carport, hyggeligt gårdhavemiljø med bl.a. overdækket areal, træterrasse, god udhus- og værkstedsplads, og en hyggelig havepavillon fuldender hyggen bagerst i den gamle landsbyhave, hvor bl.a. fuglenes kvidren fra den nærliggende mose kan nydes.

Ejendommen har et lavt varmeforbrug som følge af supereffektivt pillefyr fra 2015.

Ejendommen er renoveret med vinduer fra 2017 og udskiftning af tag i 2015, ligesom køkken og bad er under 10 år gamle. Her er lækre bræddegulve i fyrretræ og hvidmalede listelofter og en rigtig dejlig stemning og atmosfære i de lavloftede rum, som giver netop den autentiske stemning og hygge, som kendetegner denne type ejendomme.

Sønderby har både skov og strand og skøn natur i gå- og cykelafstand, samt en lille hyggelig havn og et meget aktivt bylaug med mange aktiviteter året rundt. Roskilde Fjord er velegnet til fiskeri, sejlsport og kajaksejlads, og Østskoven kan nydes året rundt. København nås på ca. 50 min. På vejen fra Skibby mod Sønderby kommer man forbi fuglereservatet ved Møllekrogen, Selsø Slot og Selsø Kirke.
Her kommer man hinanden ved og har et stærkt fællesskab, bankospil, strikkeklub, og byens indbyggere glæder sig over og tager godt imod nye tilflyttere, så er ønsket et trygt og godt nærmiljø for den unge familie, eller som seniorer, er dette et rigtigt godt tilbud.
Skibby er nærmeste handelsby - ca. 6 km. Her kan du handle ind, gå i biografen og dyrke sport, og i Skuldelev findes Brugs med kundevenlige åbningstider.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.