Skibbyvej 36, 4050 Skibby

Stil, stemning og stråtag !

Stil, stemning og stråtag !

Flot lystejendom med lille juletræsplantage.

Få km. fra Skibby, tilbagetrukket med udsigt over vestvendte marker, ligger denne trelængede flotte ejendom, som er i supergod og fantastisk vedligeholdesesstand.

Hyggelig sydvendt gårdsplads, stor isoleret garage/værksted/fyrrums-bygning på 70 m2. + dobbelt carport og en skøn sydvestvendt grund på i alt 1,20 ha omkranser ejendommen.

Grunden er p.t. anlagt med mindre juletræsplantage., og der har tidligere været hegnet fold med heste. Fremhæves skal også en skøn ugenert vestvendt terrasse, med flot stensætning og perfekt anlagt i forhold til læ og aftensol og udgang fra køkken/alrum, og hvor man kan nyde de lange sommeraftener med grill eller 1 glas vin.

Boligen indeholder: Entre/bryggers, stort funktionelt og stilrent landkøkken, spisestue/alrum med udgang mod vestvendt terrasse og effektiv Morsø brændeovn. 1 soveværelse, 1 værelse og 1 badeværelse og yderligere 1 stue, hvorfra adgang til nyere længe/tilbygning med stort værelse og eget badeværelse.

Stemningen er lagt - her fås en smuk ejendom, som er nem at gå til for ny ejer både ude som inde - her er lofter med synlige bjælker, sprossevinduer og smukke og rustikke klinkegulve med gulvvarme via effektivt træpillebrændefyr, ligesom solfangeranlæg på taget sørger for varmt vand og opvarmning i sommerhalvåret.

Den nye ejer kan glæde sig over en indflytningsklar og lækker ejendom, som med sin beliggenhed og størrelse matcher den moderne families behov og krav.

Særdeles flotte rapporter - kom og bliv begejstret.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.