Nordmandsvej 19, 4050 Skibby

Højtbelliggende og velholdt villa

Dejlig højtbeliggende villa med udsigt over byens tage til marker.

Beliggende på lukket, rolig vej og via gangsti i kort gåafstand til Bymidten og alt i indkøb. Ejendommen er meget velholdt og løbende opdateret, bl.a. er der udskiftet køkken i 2004, og de fleste vinduer er skiftet til alu/træ med lavenergiruder. Ejendommen ligger på en skrånende grund med flot anlagt have.

Her er en højtbeliggende underetage med garage med elektrisk port. Herudover indgang til klinkebelagt entré, godt bryggers fra 2011 med vaskemaskine og tørretumbler samt viktualierum med indbygget vinreol. Fra viktualierum opgang til overetagen, der har en rigtig god rumfordeling med stor entré, hvortil der også er direkte indgang via udvendig trappe og vindfang, gæstetoilet og badeværelse med brus - begge med gulvvarme. Soveværelse med indbyggede skabe og udgang til gårdhave samt 1 værelse. På modsatte side af entreén er et stort, dejligt køkken/alrum med adgang til yderligere 2 rummelige værelser. Herudover dejlig stue samt meget stor, lækker udestue med gulvvarme og pejs, hvorfra den velanlagte have kan nydes.

På grunden findes endvidere flere gode udhuse til opbevaring af havens nødvendigheder.

Nordmandsvej ligger centralt, men helt roligt i byen, tæt skøn natur, men samtidig kun ca. 5 minutters gang fra Bymidten med indkøb, spisesteder og biograf. I det hele taget byder Skibby på det meste i indkøb med 3 supermarkeder, 2 byggemarkeder, skønne blomsterbutikker, tøjforretninger, brilleforretning og flere spisesteder. I nærområdet kan naturen nydes bynært i Nordmandsmosen og den nyplantede Nordmandsskov, mens Selsø blot 3 km. fra Bymidten byder på den mest fantastiske natur med vildreservat og Nationalpark Skjoldungernes land.

Kom og se nærmere på denne skønne villa! Og er du ikke fra lokalområdet, så sæt ekstra tid af og gå eller køre omkring de skønne naturområder eller til en gåtur rundt i byen. Vi glæder os til at vise dig ejendommen - Ring blot 31 40 90 00.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.