Strandvejen 57, Skuldelev Strand, 4050 Skibby

Håndværkertilbud - på den GODE måde

Ved Skuldelev Strand - få minutters gang fra Roskilde Fjord, ugenert og fredeligt beliggende på sydvendt koteletgrund søger hyggeligt sommerhus, af typen Västkyst Stugan, ny ejer.

Ejendommen er nænsomt delvist istandsat af nuværende ejere, og kun færdigmontering af køkken og skabe, el-varmepaneler eller varmepumpe, lidt lister og hvidevarer mangler, før de nye ejere kan nyde sommeren på den 30 m2 store sydvestvendte træterrasse, som er delvist overdækket. Der er nyt el og nye vandrør i hele huset.

Har du hænderne skruet rigtigt på, er der her mulighed for at få et godt lille fristed til en meget fornuftig pris.

Hovedhuset fremstår indvendigt som nyt, med ekstra isolering, og indeholder: Entre, badeværelse med brus, spisekøkken, 1 soveværelse og stue med udgang til skøn terrasse, som er forbundet med hyggeligt bjælke-gæstehus på 12 m2. Her er 40 m2 + 12, i alt 52 m2 sødt sommerhus.

Omgivelserne fås ikke meget bedre: Under 1 times kørsel fra København finder man sommerhusudstykningen ved Skuldelev Strand, som er en lille, forholdsvis ukendt og særdeles naturskøn plet på Hornsherreds landkort - beliggende ca. 13 km. fra Frederikssund og 6 km. fra Skibby. Denne ejendom er beliggende i gåafstand til Skuldelev Havn og Roskilde Fjord, der er utrolig smuk og meget populær for kajak- og sejlerfolket. Nærmeste landsby er Skuldelev, hvor der kan handles i Dagli Brugsen, og i øvrigt er der mange hyggelige gårdbutikker, hvor man kan handle, når man er på vej på landet til en forlænget weekend efter en hektisk arbejdsuge.

Der er rig mulighed for sejlsport i den nærliggende, hyggelige Skuldelev Havn.

Motionen klares let ved en skøn og sikker cykeltur ad Fjordstien, der er få skridt fra døren.

Hele området har fået glæde af den nye Kronprinsesse Marys Bro, der har forkortet transporttiden mod København væsentligt.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.