Langagervej 7C, Himmelev, 4000 Roskilde

Nem 1-plansvilla i Himmelev!

Nem og handy 1-plansvilla i eftertragtede Himmelev.

Med sine 4 værelser og 123 kvadratmeter er villaen en bekvem størrelse, der kan dække behovet for både børnefamilien og familien, hvor børnene er fløjet fra reden. Fredelig beliggenhed bagerst på koteletgrund og med lukket og ugenert, sydvendt have med stor fliseterrasse.

Villaen er opført i røde mursten og indeholder: Entre, badeværelse med brus og gulvvarme, rummelig, lys stue med brændeovn, nyere, lyst gulv og sydvendte vinduer. Stuen er åben mod køkkenet, der er fra 2013. Herudover 4 rigtig gode værelser i en fornuftig størrelse, samt godt bryggers med nyt fjernvarmeanlæg fra 2019 og vaskesøjle.

Til ejendommen hører dobbelt carport i god kvalitet og med stort indbygget, fuldt isoleret udhus.

Himmelev er eftertragtet med sin rolige beliggenhed og nærhed til naturen, kombineret med sin korte afstand til både motorvej og stationerne i Trekroner og Roskilde. Her er alt i dagligvareindkøb lige rundt om hjørnet, og både skole og daginstitutioner ligger i gåafstand.
Skal fritiden bruges i naturen, ligger Himmelev Skov og Roskilde Fjord inden for få kilometers afstand. Her er der rigt dyreliv og mulighed for at udfolde sig på mountainbike eller på vandreture.

Kom og se nærmere på Langagervej 7 C – vi er klar til en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.