Lille Engvej 11, Over Dråby, 3630 Jægerspris

Skønt Kalmar-hus med lofter i kip - lyst og luftigt.

På Lille Engvej i Over Dråby finder du dette rummelige sommerhus med stort tilhørende udhus og carport. Ejendommen er absolut helårsanvendelig, så den kan bruges i ferierne i vinterhalvåret eller som helårsbolig for pensionister, der ønsker ro omkring sig.

Huset er opført i år 2000, og de 95 kvadratmeter indeholder: Bryggers med god plads til garderoben, køkken med alt i hårde hvidevarer, åben forbindelse til dejlig, rummelig, lys stue med god pilleovn stort vinduesparti/udgang mod den vestvendte terrasse og haven. Her er 3 rigtig gode værelser samt stort badeværelse med både brus og jacuzzi.
Ejendommen er godt vedligeholdt og fremstår indflytningsklar. Dn

Ejendommen opvarmes ved effektiv pilleovn og elvarme til supplement. Sælgers årlige elforbrug inkl. forugsel ligger på ca. 12.000 ved helårsbrug.

Uden for findes en god carport samt stort, anvendeligt og isoleret udhus. Haven er ugerneret, og terrassen er delvist overdækket. Herudover er der en rigtig god hyggekrog med læ på de mere luftige sommerdage.

Over Dråby er et veludbygget sommerhusområde ved Isefjorden. Her er en hyggelig, lille badestrand og mulighed for kajaksejlads, kitesurfing og anden aktivitet på fjorden. Dyrelivet er rigt og kan nydes fra terrassen eller stuen.

Kom og kig nærmere på dette gode og hyggelige fritidshus.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.