Lupinvej 4, 4050 Skibby

Stor, meget velholdt 1-plansvilla

Totalt indflytningsklar familievilla - nem og tæt på det hele!

Virkelig velholdt 1-plans villa på hele 199 kvadratmeter. Indret nemt 2 ekstra værelser i den vestvendte stue.

Beliggende på lukket vej i Blomsterkvarteret centralt i Skibby.

Her får du en ejendom, der er passet virkelig godt på, og som fremstår indbydende og indflytningsklar. God udhusplads og dejlig, sydvendt have med gode terrasser, den ene med delvis overdækning og god afskærmning.

Opvarmningen sker med to effektive varmepumper og brændeovn, og sælgers samlede årsforbrug af el er kun lidt over halvdelen af det, der er beregnet i energimærket - det vel og mærke inkl. forbrugsel (ca. 15.000 kr. samlet).

Huset er indrettet med en stor, lys entre, dejlig nyere Vordingborg-køkken fra 2017 med alt i hårde hvidevarer. Funktionelt og med god spisekrog. Herfra adgang til stor stue med brændeovn og udgang til den dejlige, store og delvist overdækkede, sydvestvendte terrasse og den flotte have.
Fordelingsgang med adgang til tre store værelser samt to badeværelser, det ene stort, nyere og moderne med brus og gulvvarme. Herudover bryggers, bagindgang samt en hyggestue (kan opdeles i yderligere 2 værelser) med direkte adgang til hyggelig sydvendt terrasse med markise.

God, stor og indbydende indkørsel med carport og to gode udhuse, det ene isoleret.

Ejendommen er ekstremt velholdt både ude og inde, så den er nem at gå til. Her får du en 1-plans villa med god plads til familielivet.

Blomsterkvarteret er et lukket parcelhusområde ganske tæt på Bymidten med alt i indkøb og ligeledes tæt på offentlig transport.
Skibby ligger midt på Hornsherred og er en livlig handelsby med supermarkeder, byggemarkeder, specialforretninger, biograf og et aktivt foreningsliv. Sommeren over er der lørdagsmarkeder i Bymidten, og der afholdes mange forskellige tiltag i de lokale forretninger. I efteråret 2019 har vi fået flot ny broforindelse over Roskilde Fjord, og afstand og køretid til Storkøbenhavn er dermed forkortet betragteligt.

Kom og se nærmere på mulighederne på Lupinvej 4! Book din fremvisning i dag på tlf. 31 40 90 00.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.