Syrenvej 36, 4050 Skibby

God beliggenhed!

Dejlig etplansvilla midt i Blomsterkvarteret, som er kendetegnet ved sin rolige beliggenhed i udkanten af byen og samtidig via stiforbindelse helt tæt på Bymidten.

Huset er på 134 kvadratmeter, og hertil kommer yderligere 13 kvadratmeter god udestue samt stort hyggeligt og anvendeligt værksted/hobbyrum.

Indretning: Entre med fordelingsgang, nydeligt gæstetoilet med brus, 3 gode værelser, heraf 1 stort med adgang til stort badeværelse med hjørnebadekar. Funktionelt bryggers med vaskemaskine og tørrerumbler og naturgasfyr fra 2008. Stort, lækkert og funktionelt delvist åbent køkken i hvid højglans med alt i hårde hvidevarer, herunder hvidt amerikansk køleskab. God vinkelstue, hvor der evt. kan indrettes endnu et værelse. Stuen har parketgulve, brændeovn og udgang til udestuen.

Udendørs findes en hyggelig ældre have med pavillon og grill-overdækning.

En del udhuse/fuglevoliere fjernes af sælger inden overtagelsen.

Skibby ligger midt på Hornsherred og er en livlig handelsby med supermarkeder, byggemarkeder, specialforretninger, biograf og et aktivt foreningsliv. Sommeren over er der lørdagsmarkeder i Bymidten, og der afholdes mange forskellige tiltag i de lokale forretninger. I efteråret 2019 har vi fået flot ny broforindelse over Roskilde Fjord, og afstand og køretid til Storkøbenhavn er dermed forkortet betragteligt.

Kom og se nærmere på mulighederne på Syrenvej 36.

Book din fremvisning i dag på tlf. 31 40 90 00.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.