Hjortevænget 16, 4050 Skibby

5 værelser!

Dejlig familievilla for enden af blind vej og op til grønne arealer.

Her er der plads til den store familie med hele 5 gode værelser og mulighed for et sjette. Grunden er stor, hyggelig og fredeligt beliggende.

Villaen er af typen Trelleborg og er opført i 2002 og funktionelt indrettet med køkken/alrum og stue i ét. Her er brændeovn, lysindfald fra tre sider og udgang både til den store sydvendte terrasse samt en god vestvendt, overdækket terrasse. I stueplan findes i øvrigt et stort værelse, godt bryggers med vaske- og garderobeplads, badeværelse med brus og gulvvarme samt entre med opgang til 1. sal.
På 1. salen mødes du af en stor repos med masser af lysindfald og udgang til lille altan. Herudover findes 4 rigtig gode værelser og et dejligt badeværelse med brus. Ønskes yderligere værelseskapacitet, kan noget af repos'en inddrages til dette, eller den kan indrettes til lille stue eller hyggelig kontorplads.
Endvidere stor carport og godt udhus.

Ejendommen er beliggende i attraktivt, børnevenligt kvarter tæt på skole og 0-6 års daginstitution. Den mest fantastiske natur findes i gåafstand ved Selsø, hvor Møllekrogen og Skrivernæbbet ligger blot 1,6 km. fra ejendommen via stisystem.

Skibby er Hornsherreds centrum og har det meste i indkøb med 3 supermarkeder, 2 byggemarkeder, flere genbrugsbutikker, blomster og brugskunst, ligesom her er en god og hyggelig biograf. Hvad man ikke finder i byen, kan købes i Frederikssund, Roskilde eller Holbæk, som alle ligger inden for 15-25 minutters kørsel. Den offentlige transport er god, og køreafstanden til Storkøbenhavn er netop væsentligt forkortet med åbningen af den nye Kronprinsesse Marys Bro over Roskilde Fjord.

Vi glæder os til at fortælle meget mere om Hjortevænget 16, Skibby og Hornsherred. Book en fremvisning på tlf. 31 40 90 00 og se og hør meget mere. Og er du ikke fra lokalområdet, så sæt evt. ekstra tid af til at gå eller køre omkring de skønne naturområder eller til en gåtur rundt i byen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.