Hovedgaden 43A, 4050 Skibby

Dobbelthus - evt. 2 generationer!

Villa på hele 253 kvm. beboelse + 28 kvm. erhvervsareal, som også bruges til beboelse.

Velegnet til 2 generationer.

Ejendommen er pt. opdelt i flere afdelinger, hvoraf den største udgør ca. 170 kvm. fordelt på to plan.

Den indeholder: Hyggelig entre, dejligt badeværelse med brus og gulvvarme. Herfra adgang til husets store vinkelstue, der har flot sildebensparket og opgang til 1. salen.
Fra stuen videre adgang til stort spisekøkken, som fremstår superfunktionelt, men kan bære en modernisering. Herudover bagindgang med adgang til stort fyrrum med naturgasfyr og vaskemaskine og godt mindre værksted/viktualierum.
1. salen består af en lille repos, fordelingsgang, en god opholds-/arbejdsplads, samt 4 rigtig gode værelser (2 store og 2 lidt mindre). Herudover er der et mindre toilet.

Den anden ende af huset har separat indgang og er pt. opdelt i 3 afdelinger med fælles stort køkken og stort badeværelse - begge ældre, men fuldt funktionelle.

1.Består af 2 store værelser i stueplan (registreret som erhverv)
2.Består af 3 store værelser, det ene i stueplan, og de to øvrige på 1. sal.
3.Består af en stor stue, et rigtig godt værelse samt eget toilet i stueplan.

Beliggenheden midt i Skibby gør det nemt og hurtigt at komme til både indkøb, bus, skole, biograf og sportsfaciliteter.

Ejendommen er bevaringsværdig med bevaringsværdi 3: Læs mere om dette her:
https://www.frederikssund.dk/Borger/byudvikling/Planlaegning/kulturarv/bevaringsvaerdige-bygninger-save

Ejendommen rummer mange muligheder, hvad enten man skal bruge meget plads eller evt. vil bo billigt selv og udleje noget af ejendommen. Her er ligeledes mulighed for at kombinere bolig og erhverv.

Skibby byder på det meste i indkøb med 3 supermarkeder, 2 byggemarkeder, skønne blomsterbutikker, tøjforretninger, brilleforretning og flere spisesteder.

I nærområdet kan naturen nydes bynært i Nordmandsmosen og den nyplantede Nordmandsskov, mens Selsø blot 3 km. fra Bymidten byder på den mest fantastiske natur med vildreservat og Nationalpark Skjoldungernes land.

Kom og se nærmere på denne mulighedernes villa! Og er du ikke fra lokalområdet, så sæt ekstra tid af og gå eller kør omkring de skønne naturområder eller til en gåtur rundt i byen.

Vi glæder os til at vise dig ejendommen. Ring blot 31 40 90 00.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.