Granvej 4, Skuldelev, 4050 Skibby

Velholdt 1-plansvilla

God familiebolig på lys og solrig sydvestvendt grund med flot og velplejet haveanlæg. Centralt for bus, skole og daginstitutioner.

Ejendommen fremtræder overalt i god stand og vil være velegnet til såvel seniorer og som begynderbolig til den unge familie.
Ejendommen indeholder: entré, 3 værelser, 1 badeværelse med brus, 1 gæstetoilet, hyggeligt TVIS køkken med ludbehandlede fyldningslåger, stort og praktisk bryggers med udgang til vestvendt terrasse og have. Fra stuen udgang til dejlig lys sydvendt udestue.
Ejendommen er tilsluttet FIBIA bredbånd, hvilket sikrer god og stabil internetforbindelse
Sælger har en fornuftig varmeudgift - Opvarmning sker ved fjernvarme og brændeovn. Tag og vinduer er skiftet for ca. 9 år siden.

Ejendommen er beliggende i landsbyen Skuldelev, der bl.a. har skole, sportshal, børnehave og fritidshjem samt Dagli Brugs med kundevenlige åbningstider. Byen er omkranset af skøn natur med rig mulighed for cykel- og gåture. Afstanden til Skuldelev Strand med badebro og havn er ca. 1,5 km, og der er offentlig transport til hhv. Skibby og Frederikssund.
Hornsherred har netop fået ny forbedret trafikforbindelse til København ad den nye broforbindelse, Kronprinsesse Marys Bro, der forkorter køretiden til Egedal, Ballerup og København væsentligt.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.