Beskrivelse

Bo godt og billigt på Orø – her er fred og ro og skøn natur. 2 færgeforbindelser fra henholdsvis Holbæk og Hammer Bakke.

En rigtig god ejendom, med dejlig sydvendt have og stor garage. Ejendommen er opført af sælger i 1997 med godt materialevalg. Huset har en dejlig hyggelig atmosfære og god indretning. Gode store rum med flotte profilerede listelofter og rigtige trægulve: Bryggers/entre, køkken i landlig stil med fyrretræs-fyldningslåger og brændekomfur, dejlig lys stue med udgang til have og terrasse, mellemgang med adgang til 1 værelse og stort lyst og lækkert badeværelse med brus og gulvvarme. Trappe til 1. sal med stor repos og 2 store gavlværelser samt lille toilet.

God solid muret garage på 40 m2 med automatisk port, flisegulv og varme. Kan bruges til hobbyværksted, til bilen eller motorcyklen.
Ejendommen opvarmes ved centralvarmeanlæg (oliefyr) og nyere varmepumpe, ligesom brændekomfur kan benyttes og hjælpe på hyggen og varmeøkonomien.

Her kan du og din familie bo godt. Orø er kendt for sin natur, mange kulturelle begivenheder og den omgivende Isefjord. Her er skole, brugs, forsamlingshus, sportshal og et utal af foreninger og sociale begivenheder og her er plads til alle. Der er ca. 800 fastboende på Orø og mange flere i sommersæsonen, hvor øen og cafeer og madsteder og ikke mindst den hyggelige havn summer af liv. Orø har oplevet tilvækst i befolkningstallet de senere par år og flere børnefamilier har fundet vej til denne skønne plet.
Skal du og din familie være de nye beboere her, så ring og book en fremvisning – vi er klar.

Billige ejendomsskatter og lav kriminalitet, fred og ro og ingen stress, store landbrugsarealer og skøn natur og alligevel tæt på fastlandet – det tager ca. 1 time til København via trækfærgen. Holbæk er en rigtig livlig handelsby med mange aktiviteter og tog til Roskilde og København.

Familiebolig med rigtig god garage

Ved Gadekæret 1, Bybjerg, 4305 Orø

1.395.000 kr.
Sagsnummer: 17-427M
Nøgletal
Kontantpris : 1.395.000 kr.
Udbetaling : 70.000 kr.
Ejerudgift : 1.962 kr.
Brutto ex. ejerudgift : 5.792 kr.
Netto ex. ejerudgift : 5.057 kr.
Boligareal : 148 m2
Grundareal : 1004 m2
Etagertotal : 2
Antal rum : 4
Byggeår : 1997
Energimærke : D
Dokumenter
Mægler info
Kontakt mægler
Jeg vil gerne kontaktes
Bestil fremvisning
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern