Beskrivelse

Højtbeliggende fritidsvilla i 2. række fra Isefjorden med fjordkig fra terrassen.

Et rigtig dejligt lyst og lækkert Lilje-hus, som fremstår super velholdt og med nemt og flot haveanlæg. Meget flot indgangsparti og belægning omkring hele huset i chaussé-sten, som giver et eksklusivt og indbydende indtryk, når man ankommer til ejendommen.

God planløsning med entre, 3 soveværelser + hems. Badeværelse med brus og gulvvarme. Køkken, delvist åbent til stue og masser af lysindfald fra de mange vinduer. Lyse plankegulve, loft i kip, brændeovn og varmepumpe.

Pænt indbo kan medfølge.

En rigtig lækker og helårsanvendelig ejendom i god kvalitet i velordnet sommerhusområde. Kun en ejer – kom og bliv begejstret – vi viser den meget gerne frem.

I området er en del grønne friarealer mellem huse og veje og stiforbindelse til fjorden. Vellerup Sommerby byder på smuk natur langs fjorden, hvor det skrånende terræn indbyder til raske gå- eller løbeture, mens den nærliggende hyggelige Vellerup Vig er det perfekte udgangspunkt for badning, fisketure og sejllads i Isefjorden.
Området har en velfungrende grundejerforening med ordnede forhold. Der sørges for løbende vedligeholdelse af fællesarealer og veje, og der ryddes sne om vinteren.

Skønt! Højtbeliggende!

Fjordvænget 9, Vellerup, 4050 Skibby

1.995.000 kr.
Tjek Boliglån
Sagsnummer: 19-688M
Nøgletal
Kontantpris : 1.995.000 kr.
Udbetaling : 100.000 kr.
Ejerudgift : 2.045 kr.
Brutto ex. ejerudgift : 8.394 kr.
Netto ex. ejerudgift : 7.226 kr.
Boligareal : 75 m2
Grundareal : 1200 m2
Etagertotal : 1
Antal rum : 4
Byggeår : 1999
Dokumenter
Mægler info
Kontakt mægler
Jeg vil gerne kontaktes
Bestil fremvisning
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern