Beskrivelse

Dejlig nem familievilla med god værelseskapacitet og skønt beliggende direkte til marker og grønne fællesarealer. Her kombineres beliggenheden i et nyere villakvarter med masser af luft omkring ejendommen.
Nordmandsvænget er et lukket område med stisystem mod skole og helt ny 0-6 års daginstitution. Kvarteret er særdeles børnevenligt med smalle veje og grønne fællesarealer.

Ejendommen er opført i 2006 og indeholder: Entré med adgang til bryggers, lækkert, åbent køkken/alrum i direkte forbindelse med dejlig, lys stue med vindueskarnap. Køkkenet har alt i hårde hvidevarer og god arbejdsplads samt masser af lysindfald. Fra alrummet er der udgang til stor, sydvestvendt terrasse. Forældreafdeling med stort soveværelse med adgang gennem walk-through-closet til velholdt badeværelse med brus. Ved siden af soveværelset ligger endnu et værelse, velegnet til kontor eller småbørnsværelse. I børneafdelingen er der en lille fordelingsgang med adgang til endnu et badeværelse samt 3 rigtig gode og regulære værelser.

Udendørs har ejendommen en stor, dobbelt carport samt godt delvist isoleret udhus på 11 kvm. Haven vender mod syd og vest, så eftermiddagen og aftenen kan nydes her. Bagerst i haven er der en stor, lækker træterrasse, hvor dagens sidste solstråler kan fanges. Den er hyggelig med flere småbede, der er nemme at holde.

Kvarteret ligger i udkanten af Skibby tæt på åbne marker og skøn natur, men samtidig kun ca. 10 minutters gang fra Bymidten med indkøb, spisesteder og biograf. I det hele taget byder Skibby på det meste i indkøb med 3 supermarkeder, 2 byggemarkeder, skønne blomsterbutikker, tøjforretninger, brilleforretning og flere spisesteder.
I nærområdet kan naturen nydes bynært i Nordmandsmosen og den nyplantede Nordmandsskov, mens Selsø blot 3 km. fra Bymidten byder på den mest fantastiske natur med vildreservat og Nationalpark Skjoldungernes land.
Kom og se nærmere på denne skønne villa! Og er du ikke fra lokalområdet, så sæt ekstra tid af og gå eller køre omkring de skønne naturområder eller til en gåtur rundt i byen.
Vi glæder os til at vise dig ejendommen. Ring blot 31 40 90 00.

Familievilla til marker!

Nordmandsvænget 29, 4050 Skibby

2.895.000 kr.
Tjek Boliglån
Sagsnummer: 19-684S
Nøgletal
Kontantpris : 2.895.000 kr.
Udbetaling : 145.000 kr.
Ejerudgift : 2.815 kr.
Brutto ex. ejerudgift : 11.963 kr.
Netto ex. ejerudgift : 10.400 kr.
Boligareal : 154 m2
Grundareal : 821 m2
Etagertotal : 1
Antal rum : 6
Byggeår : 2006
Energimærke : C
Dokumenter
Mægler info
Kontakt mægler
Jeg vil gerne kontaktes
Bestil fremvisning
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern