Beskrivelse

Stor fritidsvilla med udsigt!
Højtbeliggende vinkelhus, med sydvestvendt terrasse, og hyggelig træterrasse/svalegang på østsiden mod Fjorden, hvor morgenkaffen kan nydes.

Dejlige, store, lyse rum, lyse listelofter og sprossevinduer, kendetegner dette lækre og helårsanvendelige fritidshus med mange m2, bl.a. 4 værelser og stort køkken/alrum.
Indeholder: Indgang til entre/åbent køkken/alrum med praktisk klinkegulv. Køkkenet er lyst og indbydende, i lyst træ, med masser af skabe og i det store alrum er plads til stort langbord/arbejdsbord, hvor mange dejlige timer kan nydes med venner og familie i fremtiden, hvis du køber dette hus.

Fra køkken/alrum adgang til praktisk bryggers og fra indgangspartiet og det åbne køkken/alrum er der videre adgang til 1 værelse og dejlig, stor, lys stue med brændeovn og nyere varmepumpe, stort luftigt soveværelse med loft i kip og yderligere 2 værelser og 1 nydeligt badeværelse med brus.

Ejendommen er beliggende i lille, superhyggelig og eksklusiv sommerhusudstykning i Sønderby med egen havn, evt. mulighed for havneplads, eller lad jeres sommergæster ankomme fra søsiden.
Der er mulighed for gennem grundejerforeningen at leje en plads i den hyggelige, nærliggende, lille lystbådehavn.
Både havn og offentlig transport ligger inden for 5 minutters gang.

Ring 31 40 90 00 og book din fremvisning.

Om Sønderby:
Sønderby har både skov og strand og skøn natur i gå- og cykelafstand, samt et meget aktivt bylaug med mange aktiviteter året rundt. Roskilde Fjord er velegnet til fiskeri, sejlsport og kajaksejlads, og Østskoven kan nydes året rundt. København nås på ca. 50 min. via ny, god motorvej omkring Roskilde. På vejen fra Skibby mod Sønderby kommer man forbi fuglereservatet ved Møllekrogen, Selsø Slot og Selsø Kirke.

Her kommer man hinanden ved og har et stærkt fællesskab, bl.a. kan nævnes madklub med fællesspisning på kroen, petanque, bankospil, strikkeklub, og byens indbyggere glæder sig over og tager godt imod nye tilflyttere, så er ønsket et trygt og godt nærmiljø og fritids- og friluftsliv, er dette et rigtigt godt tilbud.

Ønsker man at koble af fra en stresset hverdag, eller nyde seniorlivet i pagt med naturen, er dette absolut stedet. Landsbymiljø med kro og gadekær, samt et trygt og godt nærmiljø får man med i købet. Og iøvrigt er Selsø Fuglereservat, Selsø Slot og Østskoven inden for få kilometer og kan anbefales som udflugtsmål – hele året rundt.

Helårsanvendeligt!

Harebakkevej 9, Sønderby, 4050 Skibby

1.595.000 kr.
Sagsnummer: 19-632M
Nøgletal
Kontantpris : 1.595.000 kr.
Udbetaling : 80.000 kr.
Ejerudgift : 2.186 kr.
Brutto ex. ejerudgift : 6.765 kr.
Netto ex. ejerudgift : 5.839 kr.
Boligareal : 138 m2
Grundareal : 1229 m2
Etagertotal : 1
Antal rum : 5
Byggeår : 1975
Ombygningsår : 2005
Dokumenter
Mægler info
Kontakt mægler
Jeg vil gerne kontaktes
Bestil fremvisning
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern