Beskrivelse

Højtbeliggende, lys og solrig grund med hyggeligt fritidshus.

Autentisk sommerhusstil – en dejlig stor og regulær grund – stor sydvendt træterrasse, loft i kip, bræddegulve, kig over området over trætoppene til Isefjorden/Holbæk.

Ønsker I god beliggenhed, kombineret med sommerhusstemning og en beliggenhed under 1 times kørsel fra København og gå afstand til Isefjorden, så kig nærmere på denne skønne plet.

Huset er opført 1980, med senere tilbygning, og indeholder: superhyggelig stue, åbent til køkken, entre, badeværelse med brus og soveværelse.

Grunden er stor nok til at der kan opføres gæste-anneks, eller venner og familie kan slå teltlejr, og I kan hygge med friskfangede fisk over bål eller grill.

Sommerhusområdet består af ca. 900 parceller, og der er fornylig lavet vejbelægning, og sidste bidrag hertil er betalt af sælger, så ny ejer får glæden heraf i fremtiden.
Området er velordnet og med gode trafikale forbindelser til Roskilde og Holbæk, hvor man kan shoppe en lørdag formiddag og nyde resten af weekenden på den skønne terrasse i eget fritidshus.
Orø er også en udflugt værd med mange kulturtilbud og hyggelige cafeer, spisesteder og gårdbutikker, og der er færgeforbindelse fra hhv. Hammer Bakke og Holbæk.
Sommerhusområdet i Vellerup er velegnet til cykel- og løbesport, og der kan fiskes og bades i Isefjordens friske vand. Der er stiforbindelse til fjorden, og området er særdeles naturskønt.

Hyggeligt sommerhus

Storkevænget 25, Vellerup, 4050 Skibby

595.000 kr.
Sagsnummer: 19-620M
Nøgletal
Kontantpris : 595.000 kr.
Udbetaling : 30.000 kr.
Ejerudgift : 1.728 kr.
Brutto ex. ejerudgift : 2.569 kr.
Netto ex. ejerudgift : 2.214 kr.
Boligareal : 46 m2
Grundareal : 1435 m2
Etagertotal : 1
Antal rum : 2
Byggeår : 1980
Ombygningsår : 1985
Dokumenter
Mægler info
Kontakt mægler
Jeg vil gerne kontaktes
Bestil fremvisning
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern