Beskrivelse

Lækker familievilla – åben, lys og rummelig!

I nyere villakvarter ligger denne dejlige vinkelvilla på 180 kvm og med 4 gode, rummelige værelser. Kvarteret er særdeles børnevenligt med smalle veje og grønne fællesarealer.

Ejendommen er lys og indbydende. Den er opført i 2007 og indeholder: Entré med adgang til bryggers og bagindgang, stort, åbent køkken/alrum i direkte forbindelse med dejlig, lys stue. Køkkenet er stort og med rigtig god arbejdsplads og masser af lys. Fra alrum og stue er der udgang til lækker, delvist overdækket terrasse mod vest. Forældreafdeling med stort soveveærelse med direkte adgang til badeværelse med spa og brus samt et ekstra værelse ved siden af.
Herudover børneafdeling med to store værelser og badeværelse med brus.

Udendørs har ejendommen en stor, integreret dobbelt carport med indbygget udhus på 12 kvm. Haven vender mod syd og vest, så eftermiddagen og aftenen kan nydes her. Den er nem og holde og med mindre frugttræer.

Kvarteret ligger i udkanten af Skibby tæt på åbne marker og skøn natur, men samtidig kun ca. 10 minutters gang fra Bymidten med indkøb, spiseteder og biograf. I det hele taget byder Skibby på det meste i indkøb med 3 supermarkeder, 2 byggemarkeder, skønne blomsterbutikker, tøjforretninger, brilleforretning, cykelhandler og flere spisesteder.
I nærområdet kan naturen nydes bynært i Nordmandsmosen og den nyplantede Nordmandsskov, mens Selsø blot 3 km. fra Bymidten byder på den mest fantastiske natur med vildreservat og Nationalpark Skjoldungernes land.

Kom og se nærmere på denne skønne villa! Og er du ikke fra lokalområdet, så sæt ekstra tid af og gå eller køre omkring de skønne naturområde eller til en gåtur rundt i byen.

Vi glæder os til at vise dig ejendommen. Ring blot 31 40 90 00.

Lækker familievilla

Nordmandsvænget 5, 4050 Skibby

2.880.000 kr.
Sagsnummer: 19-616S
Nøgletal
Kontantpris : 2.880.000 kr.
Udbetaling : 145.000 kr.
Ejerudgift : 3.218 kr.
Brutto ex. ejerudgift : 11.879 kr.
Netto ex. ejerudgift : 10.348 kr.
Boligareal : 180 m2
Grundareal : 935 m2
Etagertotal : 1
Antal rum : 5
Byggeår : 2007
Energimærke : B
Dokumenter
Mægler info
Kontakt mægler
Jeg vil gerne kontaktes
Bestil fremvisning
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern