Beskrivelse

Højtbeliggende, helårsanvendeligt fritidshus med den mest fantastiske udsigt til Roskilde Fjord!

I hyggelige Sønderby, som ligger utrolig naturskønt nær Selsø, Østskoven og Roskilde Fjord, finder du dette murede fritidshus på toppen af Harebakkevej, og som derfor til fulde får udsigten til fjorden ind fra både øst, syd og vest. Beliggende på let skrånende, sydvendt grund med gode hyggekroge.

Ejendommen er opføret i hvide kalksandsten og fremstår oprindelig, men lys og indbydende. Der er indgang til huset direkte fra carporten. Huset indeholder: Entre, klinkebelagt badeværelse med brus og gulvvarme, tre gode værelser, heraf de to med indbyggede skabe, lyst køkken med adgang til god, kølig viktualiekælder med vask samt stor, lys stue med vid udsigt til fjorden. Herudover god udestue med pragtfuldt lysindfald og ligeledes udsigt til fjorden. Her kan sommeren forlænges, hvis den da ikke skal nydes fra den store terrasse/svalegang, der omkranser udestuen.

Foruden de 130 kvm. boligareal er der en rigtig god, isoleret udhusbygning ligeledes med adgang fra carporten, så man kan gå tørskoet mellem hus og udhus. Bygningen kan evt. opgraderes til anneks, hvis der er behov for et ekstra værelse og evt. toilet.

Kom og bliv betaget af den skønne udsigt og natur. Her er det fremtidige sommerhus til familien (eller måske helårsbeboelse for seniorerne), der ønsker at være i fred og ro og tæt på naturen.

Der er mulighed for gennem grundejerforeningen at leje en plads i den hyggelige, nærliggende, lille lystbådehavn for kr. 1.500 pr. år. Både havn og offentlig transport ligger inden for 5-7 minutters gang.

Ring 31 40 90 00 og book din fremvisning.

Fantastisk udsigt!

Harebakkevej 17, Sønderby, 4050 Skibby

1.890.000 kr.
Tjek Boliglån
Sagsnummer: 19-614S
Nøgletal
Kontantpris : 1.890.000 kr.
Udbetaling : 95.000 kr.
Ejerudgift : 1.914 kr.
Brutto ex. ejerudgift : 7.710 kr.
Netto ex. ejerudgift : 6.774 kr.
Boligareal : 130 m2
Grundareal : 1296 m2
Etagertotal : 1
Antal rum : 4
Byggeår : 1972
Ombygningsår : 1974
Kælderareal : 15 m2
Dokumenter
Mægler info
Kontakt mægler
Jeg vil gerne kontaktes
Bestil fremvisning
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern