Beskrivelse

Stort indflytningsklart fritidshus med garage i Vellerup.

Her får du tæt på 80 m2. indflytningsklart og helårsanvendeligt fritidshus, beliggende på en skøn, stor og total ugenert have med tæt randbeplantning – Tæt på Isefjorden, og i udkanten af stort, ældre, roligt og velordnet, højtbeliggende sommerhusområde. – Kun 45 km. fra København.

Et dejligt, rummeligt fritidshus, indeholdende 2 værelser, badeværelse med brus, stort køkken/alrum og stue med træpille-brændeovn og udgang til have. Endvidere godt vaskerum/depotrum.

Fritidsboligen fremtræder i lys og indbydende stand med pænt køkken og bad, som er installeret for ca. 5 år siden, og området er kendetegnet ved mange store og grønne fællesarealer og stisystemer mod Fjorden.

Kom og se på denne gode fritidsejendom, så ved du, hvor ferier og fridage skal nydes fremover.

Sommerhusområdet i Vellerup er velegnet til cykel- og løbesport, og der kan fiskes og bades i Isefjordens friske vand. Der er stiforbindelse til fjorden, og området er særdeles naturskønt.

Isefjorden har godt og friskt fiske- og badevand og er populær blandt kajakfolket og kitesurfere.

Området er velordnet og med gode trafikale forbindelser til Roskilde og Holbæk, hvor man kan shoppe en lørdag formiddag og nyde resten af weekenden i den hyggelige have i eget fritidshus.

Orø er også en udflugt værd med mange kulturtilbud og hyggelige gårdbutikker, cafeer og spisesteder, og der er færgeforbindelse fra hhv. Hammer Bakke og Holbæk.

Fritidshus i Vellerup!

Fyrvænget 56, Vellerup, 4050 Skibby

895.000 kr.
Sagsnummer: 19-601M
Nøgletal
Kontantpris : 895.000 kr.
Udbetaling : 45.000 kr.
Ejerudgift : 1.630 kr.
Brutto ex. ejerudgift : 3.829 kr.
Netto ex. ejerudgift : 3.302 kr.
Boligareal : 63 m2
Grundareal : 1256 m2
Etagertotal : 1
Antal rum : 3
Byggeår : 1987
Dokumenter
Mægler info
Kontakt mægler
Jeg vil gerne kontaktes
Bestil fremvisning
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern