Beskrivelse

Turen går til Skibby – en hyggelig handelsby centralt placeret mellem Frederikssund, Roskilde og Holbæk, hvor naboskabet stortrives, og naturen ligger tæt på. Her er fred, ro og perfekte betingelser for familielivet. Marbæk-Parken ligger i et lukket område, attraktivt for børnefamilien med nyt Børnehus (0-6 år), Fjordlandsskolen og SFO i gåafstand.
Fra indkørslen bydes I velkommen af vinkelvillaen fra 1971 på 150 indbydende kvadratmeter. Alt dette suppleres med en anvendelig carport, isoleret garage /værksted, samt fyrrum med træpillefyr. De løbende istandsættelser omfatter bl.a. efterisolering af hele huset samt en yderligere isolering af køkken og kontor, behandling og maling af tag, udskiftning til maghonivinduer med lavenergiglas samt etablering af træpillefyr. Herudover 110-liters combi vandvarmer fra 2014, så pillefyret kan slukkes om sommeren.
I bydes velkommen i husets indgang, hvor der er fordelingsgang med god plads og en venlig atmosfære. Herfra folder de mange kvadratmeter sig ud med 4 værelser, lyst bryggers med stor plads til garderobe eller barnevogn og adgang til sydvestvendt terrasse med markise, gæstetoilet samt funktionelt badeværelse med brus og kar.
Fra gangen er der adgang til husets hjerte, spisestuen, hvor der er åbent til køkken med indlagt gulvvarme samt alt i hvidvarer. Fra spisestue er der lavet en fin opdeling ind til stuen. Hygge og varme spredes med den skønne brændeovn.
Fra spisestue er der ligeledes adgang via terrassedør til morgenterrasse som vender mod øst, hvor der er hyggeligt, og terrassen omkranses af nylig plantet bøgehæk. Her kan man ugenert nyde sin morgenkaffe. I stuen er der stort lyst vinduesparti, der skaber en flydende overgang mellem inde og ude til den overdækkede, sydvestvendte terrasse, hvor de lange aftener kan nydes med hygge og grill.
Haven omkranses af bøgehække og yderligere flotte træer og buske. I haven er der overdækket swimmingpool med tag, der hurtigt kan skydes til side på de varme dage.
Der er med andre ord herligt hjemme på matriklen, men det er lige så skønt at bevæge sig omkring i Skibby. Lokalmiljøet blomstrer, og I finder både restaurant, cafe, pizzaria og biograf. Der er rig mulighed for de daglige indkøb, samt indkøb til sport, tøj, apotek, optiker, byggemarked for blot at nævne nogle. Der er 2 km til Roskilde Fjord, Møllekrogen og Selsø Slot med den skønne natur.
Fra matriklen er der kun fem minutters gang til busforbindelse til henholdsvis Frederikssund eller Roskilde. Har I forelsket jer i hjemmet, beliggenheden og området? Kontakt HUSMadsen på tlf. 31 40 90 00 for en fremvisning.

Tæt på skole

Marbæk-Parken 7, 4050 Skibby

2.145.000 kr.
Sagsnummer: 19-593S
Nøgletal
Kontantpris : 2.145.000 kr.
Udbetaling : 110.000 kr.
Ejerudgift : 2.759 kr.
Brutto ex. ejerudgift : 8.853 kr.
Netto ex. ejerudgift : 7.712 kr.
Boligareal : 150 m2
Grundareal : 782 m2
Etagertotal : 1
Antal rum : 5
Byggeår : 1971
Energimærke : E
Dokumenter
Mægler info
Kontakt mægler
Jeg vil gerne kontaktes
Bestil fremvisning
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern