Hvem er vi

Marianne Madsen
Indehaver
Ejendomsmægler & valuar

marianne@husmadsen.dk

Mobil: 61 43 31 40

Marianne Madsen er en særdeles erfaren ejendomsmægler i Hornsherred og omegn. Hun er uddannet ejendomsmægler og valuar og har arbejdet i Frederikssund og med Hornsherred som primært arbejdsområde i mere end 20 år. Marianne har gennem årene besøgt ca. 350 ejendomme i lokalområdet hvert år og har således et godt fundament for vurdering og salg.

Susan Madsen
Indehaver
Ejendomsmægler
Salgskoordinator

susan@husmadsen.dk

Mobil: 61 43 31 41

Hos HUSMadsen I/S vil du herudover møde Susan Madsen, som ligeledes er uddannet ejendomsmægler og har 14 års erfaring med køb og salg af fast ejendom samt sagsbehandling i forbindelse hermed. Susan er, ligesom Marianne, bosiddende i Hornsherred og har en meget stor berøringsflade i lokalsamfundet.

Om HUSMadsen I/S

Vi har været med både i op- og nedgangstider. Kom derfor trygt til os. Vi har prøvet det hele før.

Vi tilbyder ejendomsformidling af fast ejendom i hele Hornsherred og Frederikssund og alt foregår i en god og professionel tone - og gerne med et humoristisk glimt i øjet.

Herudover tilbyder vi skødeskrivning og køberrådgivning i forbindelse med dit køb af fast ejendom hvor som helst i landet.

Vores butik er beliggende på Hovedgaden i Skibby, hvor man altid er velkommen til en boligsnak. Men vi kommer også gerne hjem til dig til en snak om din boligsituation.

Ejendomsmæglerfirmaet HUSMadsen I/S er ikke ejet af noget finansieringsselskab, og vi samarbejder gerne med alle aktører på boligmarkedet. Vi er derfor fuldstændig uafhængige og kan give dig en helt uvildig rådgivning.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garanstillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1., 2100 København Ø, www.hdi.global/dk/dk. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Virksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Ejendomsmæglernes Landsorganisation, www.elo-maegler.dk.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen, se www.erhvervsstyrelsen.dk.

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk.