Beskrivelse

Velholdt, højt- og fritbeliggende træ-villa med vid og smuk udsigt over eng, mark og fjord.

Skøn, svensk kvalitetsvilla, beliggende i udkanten af Sønderby.
Unik og helt speciel ejendom, indpasset i landskabet med marker omkring og med smuk og præsentabel have og indgangsparti.

Boligen har stemning, stil og atmosfære, som man sjældent finder i nyere byggeri. Her er højt til loftet, sprossevinduer, dejlige store rum og et supergodt indeklima.
Indeholder: Entre, badeværelse, alrum og køkken, bryggers. 1 stort værelse.
Trappe til 1. sal med stue med balkon og vid udsigt mod syd. 1 sove værelse med walk in closet og badeværelse.

Den skønne udsigt kan nydes fra køkken og alrum i stueplan, værelser både oppe og nede, stuen på 1. sal, badeværelse på 1.sal og selvfølgelig fra haven.

Haven er et kapitel for sig. Sælgers store have-interesse har skabt et unikt have-miljø med flot beplantning, stor øst og sydvendt terasse og flot orangeri/lysthus, hvor herlighederne kan nydes, og sæsonen forlænges.
Sønderby har både skov og strand og skøn natur i gå- og cykelafstand, samt en lille hyggelig havn og et meget aktivt bylaug med mange aktiviteter året rundt. Roskilde Fjord er velegnet til fiskeri og sejlsport, og Østskoven kan nydes året rundt. København nås på ca. 50 min. via ny, god motorvej omkring Roskilde. På vejen fra Skibby mod Sønderby kommer man forbi fuglereservatet ved Møllekrogen, Selsø Slot og Selsø Kirke.

Området har fornylig fået fibernet, og der er derved skabt stabil og fremtidssikret internet- og tvforbindelse. Der er betalt tilslutningsafgift på denne ejendom.

Her kommer man hinanden ved og har et stærkt fællesskab, bl.a. kan nævnes madklub med fællesspisning på kroen, bankospil, strikkeklub, og byens indbyggere glæder sig over og tager godt imod nye tilflyttere, så er ønsket et trygt og godt nærmiljø for den unge familie, eller som seniorer, er dette et rigtigt godt tilbud. Skibby er nærmeste handelsby. Her kan du handle ind, gå i biografen og dyrke sport, og i Skuldelev findes Brugs

Fantastisk udsigt!

Skovvejen 33B, Sønderby, 4050 Skibby

2.695.000 kr.
Sagsnummer: 17-414M
Nøgletal
Kontantpris : 2.695.000 kr.
Udbetaling : 135.000 kr.
Ejerudgift : 2.419 kr.
Brutto ex. ejerudgift : 11.725 kr.
Netto ex. ejerudgift : 10.051 kr.
Boligareal : 165 m2
Grundareal : 777 m2
Etagertotal : 2
Antal rum : 4
Byggeår : 2003
Energimærke : B
Dokumenter
Mægler info
Kontakt mægler
Jeg vil gerne kontaktes
Bestil fremvisning
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern