Beskrivelse

4-længet landbrugsejendom med flot stuehus og udsigt til Krogstrup Kirke.

Ønsker I at bo på landet, men alligevel tæt på Skole, Bus, Indkøb m.m., kig nærmere her. Ejendom med gode tilkørselsforhold, i bekvem afstand fra Amtsvej. Ejendommen ligger på hyggelig grusvej mellem Dalby, Skibby, Jægerspris og Skuldelev, og I og Jeres børn kan således nemt nyde landbolivet, og plukke af tilbudene fra de nærliggende byer. Ejendommen er markant, med pænt stuehus og flot gårdsplads og med masser af driftsbygninger, der kan anvendes og indrettes efter behov – værksted, ekstra bolig, lager og naturligvis mindre dyrehold. Der er p.t. både tidligere staldbygninger og stor højloftet hal. Gode tilkørselsforhold og 2 minutters gang til busforbindelse til Skibby, Roskilde, Jægerspris og Frederikssund.

Ejendommen sælges med ca. 8.500 m2 jordtilliggende. Evt. yderligere fold kan lejes efter nærmere aftale.

Stuehuset er flot og præsentabelt og indeholder: Entre, forstue med karnap, meget stor spisestue med udgang til gammel landsbyhave med udsigt til kirken, meget stort landkøkken i rustik stil med kogeø, spiseplads og brændeovn. Stort badeværelse, kammer, baggang og stort bryggers med nedgang til tør kælder med eget vandværk.

Der er adgangstrapper til 1. salen i hver ende af huset, og køber må påregne modernisering af 1. sal, der således kan indrettes efter købers behov – der er p.t. 4 værelser og toillet og bad ( ældre ) samt stort uudnyttet loftsrum.

Ejendommen har mange anvendelsesmuligheder for den store eller pladskrævende familie eller for erhvervsvirksomhed.

Pagteroldvej ligger midt i naturskønne Hornsherred, der har alt i dagligvarebutikker samt det meste i specialbutikker. Her er et aktivt foreningsliv, og Hornsherred ligger som smørklatten mellem handelsbyerne Holbæk, Roskilde og Frederikssund. Kom og oplev, hvor meget du får for pengene i skønne Hornsherred.

NY NEDSAT PRIS - 4-længet tidligere landbrug!

Pagteroldvej 1, Krogstrup, 4050 Skibby

2.995.000 kr.
Sagsnummer: 17-432M
Nøgletal
Kontantpris : 2.995.000 kr.
Udbetaling : 150.000 kr.
Ejerudgift : 5.161 kr.
Brutto ex. ejerudgift : 13.321 kr.
Netto ex. ejerudgift : 11.243 kr.
Boligareal : 240 m2
Grundareal : 8500 m2
Etagertotal : 2
Antal rum : 8
Byggeår : 1894
Kælderareal : 50 m2
Energimærke : F
Dokumenter
Mægler info
Kontakt mægler
Jeg vil gerne kontaktes
Bestil fremvisning
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern