Beskrivelse

Muret fritidshus med vid udsigt over fjord, mark og skov. Hyggelig, skrånende, ældre have i flere niveauer med frugttræer.
Fibernet er tilsluttet, så der er stabil og god internetforbindelse.

Rummelig og utraditionel fritidsbolig, med udsigtsterrasse, god lys og opvarmet underetage. I stueplan: entré, pænt badeværelse med brus og gulvvarme, stue med brændeovn og udgang til træ-balkon, åbent, ældre køkken og 1 kammer.
Fyrretræs-bræddegulve i stue og listelofter.
Trappe til underetage med egen indgang, bryggers/vaskeri/depotrum og stort værelse.
En spændende ejendom, som dog trænger til en kærlig hånd, bl.a. haveanlæg og evt. nyt køkken, tag og vinduer.

Ejendommen er liggende i lille, superhyggelig og eksklusiv sommerhusudstykning i Sønderby med egen havn, evt. mulighed for havneplads, eller jeres sommergæster kan ankomme fra søsiden.
Huset ligger højt og med fri udsigt, på skrånende grund, og bussen har holdeplads få min. gang fra ejendommen.
Sønderby har både skov og strand og skøn natur i gå- og cykelafstand, samt et meget aktivt bylaug med mange aktiviteter året rundt. Roskilde Fjord er velegnet til fiskeri, sejlsport og kajaksejlads, og Østskoven kan nydes året rundt. København nås på ca. 50 min. via ny, god motorvej omkring Roskilde. På vejen fra Skibby mod Sønderby kommer man forbi fuglereservatet ved Møllekrogen, Selsø Slot og Selsø Kirke.

Her kommer man hinanden ved og har et stærkt fællesskab, bl.a. kan nævnes madklub med fællesspisning på kroen, petanque, bankospil, strikkeklub, og byens indbyggere glæder sig over og tager godt imod nye tilflyttere, så er ønsket et trygt og godt nærmiljø og fritids- og friluftsliv, er dette et rigtigt godt tilbud.

Ønsker man at koble af fra en stresset hverdag, er dette absolut stedet. Landsbymiljø med kro og gadekær, samt et trygt og godt nærmiljø får man med i købet. Og iøvrigt er Selsø Fuglereservat, Selsø Slot og Østskoven inden for få kilometer og kan anbefales som udflugtsmål – hele året rundt.

Højtbeliggende fritidshus med udsigt

Mågevej 6, Sønderby, 4050 Skibby

1.195.000 kr.
Sagsnummer: 17-429M
Nøgletal
Kontantpris : 1.195.000 kr.
Udbetaling : 60.000 kr.
Ejerudgift : 2.036 kr.
Brutto ex. ejerudgift : 5.233 kr.
Netto ex. ejerudgift : 4.451 kr.
Boligareal : 87 m2
Grundareal : 878 m2
Etagertotal : 2
Antal rum : 3
Byggeår : 1970
Kælderareal : 25 m2
Dokumenter
Mægler info
Kontakt mægler
Jeg vil gerne kontaktes
Bestil fremvisning
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern