Beskrivelse

Perfekt størrelse villa i dejligt, lukket kvarter.

Helt tæt på skole og samtidig i kort afstand til Bymidten med alt i indkøb. Dejlig lukket have med stor, overdækket swimmingpool.

Rigtig god og velholdt vinkelvilla i hvide mursten og med flot vedligeholdt tag. Ejendommen er opdateret med nyere mahognivinduer med lavenergiglas i det meste af huset, nyere køkken samt træpillefyr. Yderst fornuftigt varmeforbrug. Taget er vedligeholdt med rensning, maling og algebehandling.

Ejendommen er indrettet med: Luftig entré, gæstetoilet (oprindeligt, men pænt), fordelingsgang med adgang til husets 4 værelser, badeværelse med brus og kar samt stort bryggers med plads til hele garderoben. Fra gangen ligeledes adgang til husets hjerte, bestående af stor spisestue, åbent til hhv. dejligt, lyst, nyere køkken og stor stue med brændeovn og udgang til overdækket, vestvendt terrasse.

Udenfor er der en god carport med adgang til stort isoleret udhus (tidl. garage) med separat fyrrum til træpillefyret.

Den lukkede have har terrasser mod både øst og vest, og her findes den store swimmingpool på 4 x 8 meter. Den er overdækket med skydetag, der let kan trækkes fra på de gode sommerdage.

Her er huset, der kan danne rammen om familielivet eller tjene som en rigtig god base for parret med behov for plads omkring sig.

Marbæk-Parken er en lukket vej med 4 små vænger, beliggende i gåafstand fra både Bymidten og den skønne natur ved Selsø og Møllekrogen.
Kom og se nærmere på denne velholdte ejendom – book din fremvisning på tlf. 31 40 90 00 eller mail@husmadsen.dk.

Tæt på skole

Marbæk-Parken 7, 4050 Skibby

2.195.000 kr.
Sagsnummer: 19-593S
Nøgletal
Kontantpris : 2.195.000 kr.
Udbetaling : 110.000 kr.
Ejerudgift : 2.759 kr.
Brutto ex. ejerudgift : 9.361 kr.
Netto ex. ejerudgift : 8.022 kr.
Boligareal : 150 m2
Grundareal : 782 m2
Etagertotal : 1
Antal rum : 5
Byggeår : 1971
Energimærke : E
Dokumenter
Mægler info
Kontakt mægler
Jeg vil gerne kontaktes
Bestil fremvisning
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern