Beskrivelse

Velbeliggende og præsentabel 1-plansvilla. Evt. bolig med erhverv!
Stor velbygget villa på 158 m2. + 77 m2. råhus – ialt 235 m2. Her kan indrettes ekstra boligkvadratmeter, eller god plads til erhverv – klinik, kontor, tegnestue eller andet!

En skøn ejendom, med gode solide teaktræsdøre, flotte parketgulve (sildebensparket) og stort vinduesparti i stuen fra Jægerspris Vinduet, og kun fantasien sætter grænser for indretning. Ejendommen kan anvendes og udnyttes på flere måder, og beliggenheden er i top. Helt centralt i byen, men på lukket, ugenert vej.

Kun 2 minutters gang fra Hovedgaden, højtbeliggende og med mange muligheder – enten som bolig-/erhverv eller for familien med behov for meget plads.

Indrettet med: Entre/hall, gæstetoilet, stor stue med stort vinduesparti. Yderligere stor spisestue (evt. 2 værelser), spisekøkken, værelsesgang med 2 værelser og lyst og lækkert badeværelse. Fra køkkenet adgang til stort funktionelt bryggers/fyrrum, hvorfra videre adgang til 77 kvm. uudnyttede kvadratmeter (tidligere erhvervslokaler). Disse kvadratmeter kan med fordel integreres i boligen og anvendes som yderligere værelser og 1 ekstra badeværelse. Eller alternativt anvendes til liberalt erhverv, f.eks. kontor eller klinik.

Derudover udhus/overdækket lagerplads på 48 kvm.
Dejlig overdækket terrasse og flisebelagt terrasse mod vest. Lukket ugenert have.

Skibby har alt i dagligvarebutikker, der er sportshal og hyggelig biograf, og hyggelige gårdbutikker langs landevejene mod de små landsbyer lokker med friske æg og grøntsager. Køretiden til København er kun 45 minutter.

Her kan man bo trygt og godt, omgivet af flot natur, og Skibby og omegn går en spændende udvikling imøde og vil i fremtiden nyde godt af bedre infrastruktur i form af bedre vej- og broforbindelse til Frederikssund og forkortet køretid til København.

Mange indretningsmuligheder - erhverv eller 2 gen.

Nordmandsvej 17B, 4050 Skibby

2.300.000 kr.
Sagsnummer: 17-361M
Nøgletal
Kontantpris : 2.300.000 kr.
Udbetaling : 115.000 kr.
Ejerudgift : 3.293 kr.
Brutto ex. ejerudgift : 9.662 kr.
Netto ex. ejerudgift : 8.419 kr.
Boligareal : 158 m2
Grundareal : 1351 m2
Etagertotal : 1
Antal rum : 4
Byggeår : 1966
Energimærke : D
Dokumenter
Mægler info
Kontakt mægler
Jeg vil gerne kontaktes
Bestil fremvisning
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern