Beskrivelse

Dejlig handy, hyggelig bolig i 1 plan, opført i 1950 i mursten. God beliggenhed i udkanten af andelslandsbyen Kyndby Huse i gå-afstand til Isefjorden og i øvrigt meget flot naturlandskab.

Boligen fremtræder i fornuftig stand, er lys og indbydende og indeholder: Entre, 1 værelse, badeværelse med hvide fliser og bruser. Dejlig lys stue lyse trægulve og adgang til yderligere 2 værelser, heraf 1 stort, lyst sydvendt gavlværelse. Køkkenet er pænt og funktionelt med masser af skabe og dør til stort praktisk bryggers/bagindgang, hvor der er plads til vaskemaskine og adgang til godt viktualierum.

Boligen er lys og venlig og der er en skøn, sydvestvendt have og terrasse.
Huset er fritliggende og med carport og udhus. God beliggenhed på stille og rolig vej i udkanten af området. Boligen er velegnet til såvel børnefamilie som seniorer +50.

Generelt om området og Andelsboligforeningen:
Skøn natur, 250 meter til Isefjorden, trygt og godt nærmiljø med en del sociale arrangementer, kulturelle og sportslige aktiviteter, alt indenfor gå-afstand. Læs meget mere på foreningens hjemmeside www.andelsboligforeningenkyndbyhuse.dk.

Foreningen står for den udvendige udskiftning af eksempelvis tage og vinduer, dog skal andelshaver stå for den løbende vedligeholdelse. Indvendig kan man frit udfolde sig. Alle har en skøn stor gammel have.

Handy andelsbolig!

Jungehøj 60, Kyndby Huse, 3630 Jægerspris

207.280 kr.
Sagsnummer: 18-574M
Nøgletal
Kontantpris : 207.280 kr.
Boligydelse : 7.111 kr.
Boligareal : 81 m2
Etagertotal : 1
Antal rum : 4
Byggeår : 1953
Energimærke : F
Dokumenter
Mægler info
Kontakt mægler
Jeg vil gerne kontaktes
Bestil fremvisning
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern