Beskrivelse

Højt- og frit beliggende v/ Selsø Slot – på kanten af Nationalparken Skjoldungernes Land –
frit udsyn over marker – godt lysindfald gennem huset.

Her får man lys og luft og smuk udsigt. Roskilde Fjord og Østskoven er i cykel- og gå-afstand og giver mulighed for unikke naturoplevelser. Det nærliggende fuglereservat giver kenderen mulighed for at spotte mange former for trækfugle, og nærliggende økologiske gårdbutikker lokker med frisk frugt og æg.

Hornsherred går en spændende og udviklende fremtid i møde, og vil i nær fremtid få forkortet køretiden mod København. når den nye Kronprinsesse Marys Bro åbner i september. Indkøb klares nemt i Skibby eller Skuldelev, få km. væk.

En rigtig dejlig landvilla med stor grund og præsentabel indkørsel og gårdsplads. Ejendommen er nænsomt istandsat og moderniseret af ung familie gennem de seneste 10 år.
Her fås boligen på landet, der er nem at flytte ind i og som opfylder alle krav til den moderne families dagligdag – herunder god internetforbindelse via FIBIA bredbånd – Her er bl.a. nyere tag, flot, stort og åbent køkken/alrum, hyggestue med stort vindue mod markerne, hvor årstidernes skiften og naturen kan nydes på nær hold. Ejendommen giver mange muligheder for pladskrævende hobby eller erhverv.

Stuehuset indeholder: Entre/hall/multirum, stort køkken/alrum med mange skabe (HTH) og alt i hårde hvidevarer inkl. qooker. Stue, stort funktionelt badeværelse med brus samt gæstetoilet.
1. salen er indrettet med 3 gode værelser og har bl.a. en dejlig sydvendt kvist med glas i siderne, der lukker lyset ind og man kan nyde den vide udsigt over marker mod Selsø Slot og kig til Roskilde Fjord.

Her er hvide gipslofter og flotte egetræsgulve. Superhyggelig træveranda, sprossevinduer med lavenergiruder fra 2015 og stor træterrasse mod vest med udgang fra køkken/alrummet.

Stort udhus/staldbygning med vaskeri-/fyrrum med træpillefyr, garage og værksted med støbt gulv.

Endvidere hal til opbevaring af maskiner/materiel.

Stor lys grund med flere terrasser og hyggekroge og vid udsigt over marker til alle sider.

Dejlig landvilla!

Stenledsvej 4, Østby, 4050 Skibby

2.995.000 kr.
Sagsnummer: 18-565M
Nøgletal
Kontantpris : 2.995.000 kr.
Udbetaling : 150.000 kr.
Ejerudgift : 3.534 kr.
Brutto ex. ejerudgift : 12.718 kr.
Netto ex. ejerudgift : 10.881 kr.
Boligareal : 158 m2
Grundareal : 3180 m2
Etagertotal : 2
Antal rum : 5
Byggeår : 1927
Energimærke : D
Dokumenter
Mægler info
Kontakt mægler
Jeg vil gerne kontaktes
Bestil fremvisning
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern