Beskrivelse

Ønsker du et rummeligt, anderledes solidt og rustikt fritidshus, i ældre og roligt sommerhusområde, tæt på god badestrand, og med rigtig god beliggenhed i forhold til kommende ny broforbindelse, så kig nærmere på dette arkitekttegnede fritidshus, med 1. sal og ugenert sydvendt have.

Huset er opført i gasbeton, og opvarmes ved ny træ-pillebrændeovn og nyere varmepumpe. Der er i 2017 isat nye døre og vinduer i hele huset. Huset er for få år siden opdateret med køkken, bad og har flotte, lyse, lakbehandlede bræddegulve og lyse, rustikke klinkegulve.

Ejendommen indeholder: hall med trappe til 1. sal. Stort badeværelse med vaskeri og bruseniche og gulvvarme, hyggelig spisekrog, hvidt køkken med alt i hvidevarer, stue med træ-pille-brændeovn og udgang til ældre havestue, 1 værelse. Havestue/udestue trænger til fornyelse/renovering.
Hyggelig 1. sal: stor repos med skab og mulighed for ekstra soveplads, 1 meget stort lyst gavl-soveværelse.

Ejendommen er opført i gode materialer og kan for ganske få midler optimeres med henblik på udlejning eller benyttes som et dejligt helårsanvendeligt fristed for familien, og kræver ikke den store vedligeholdelse fremadrettet.

Området er et lille, ældre, kloakeret sommerhusområde, få km. fra Jægerspris by med gode indkøbsmuligheder og mulighed for kulturelle oplevelser på Jægerspris Slot og en dejlig gåtur i Jægersprisskovene, og ikke mindst den skønne og børnevenlige badestrand ved Dalby, der er beliggende få minutters gang fra ejendommen.

Den kommende nye broforbindelse over Roskilde Fjord vil forkorte køretiden til København med ca. 15 min. og forventes at påvirke sommerhusmarkedet positivt i de kommende år.

Rustikt fritidshus!

Juulsbjergvej 3, Dalby, 3630 Jægerspris

900.000 kr.
Sagsnummer: 16-138M
Nøgletal
Kontantpris : 900.000 kr.
Udbetaling : 45.000 kr.
Ejerudgift : 1.517 kr.
Brutto ex. ejerudgift : 3.846 kr.
Netto ex. ejerudgift : 3.316 kr.
Boligareal : 90 m2
Grundareal : 968 m2
Etagertotal : 2
Antal rum : 4
Byggeår : 1968
Ombygningsår : 1972
Dokumenter
Mægler info
Kontakt mægler
Jeg vil gerne kontaktes
Bestil fremvisning
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern