Beskrivelse

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed.

Højtbeliggende med udsigt over fredet areal mod Selsø Sø med fuglereservat og Møllekrogen. Stor grund – en repræsentativ og flot villa – her er du tæt på naturen og kun 1,4 km. fra Skibby.

Stor sydvendt fliseterrasse samt flisebelagt indkørsel giver et flot og præsentabelt indtryk når man ankommer til ejendommen.

Villaen er opført i 1986 som individuelt byggeri og har mange kvaliteter, bl.a. integreret carport og stort udhus, hvilket evt. giver mulighed for nemt at indrette 1 værelse yderligere, med indgang fra bryggers. Der er god, tør og højloftet kælder på 32 kvm., murede gavle og rødt tegltag.

Indflytningsklar rødstensvilla opført i gode materialer med nyere vinduer i en stor del af huset, egeparketgulve, god isolering og en dejlig funktionel planløsning, hvor bl.a. soveværelse, badeværelse og garderobe går op i en højere enhed.

Villaen er indrettet med: Entre, gæstetoilet, vinkelstue med udsigt over Selsø Sø og fuglereservat, brændeovn og udgang til vinterhave – også med udsigt samt køkken med masser af skabe i hvid/bøg og stort funktionelt bryggers. Fra stue/alrum adgang til værelsesafdeling med 1 stort, lyst værelse samt soveværelse med skabe, badeværelse og garderobeafdeling.

Villaen er højtbeliggende i landskabet med vid udsigt og busforbindelse til Skibby ganske nær ved. En rigtig god villa med sublim beliggenhed. Den store integrerede carport og 2 gode depotrum i kælderen gør villaen ekstra velegnet for folk med jagt, fiskeri- eller sejlsportsinteresser. Der er inden for få hundrede meter adgang til Møllekrogen og Roskilde Fjord.

Der er 1,4 km. til skole og daginstitutioner og 2,1 km. til Skibby Bymidte med rigtig fine indkøbsmuligheder, sportshal og biograf.

Ejendommen opvarmes ved el-varme og brændeovn og har en meget fin varmeøkonomi grundet god isolering og nyere vinduer.
Der er siden energimærkets udarbejdelse isat nye vinduer i 75 % af huset.

Formidabel udsigt!

Manderupvej 1, Manderup, 4050 Skibby

2.195.000 kr.
Sagsnummer: 15-113M
Nøgletal
Kontantpris : 2.195.000 kr.
Udbetaling : 110.000 kr.
Ejerudgift : 2.772 kr.
Brutto ex. ejerudgift : 9.389 kr.
Netto ex. ejerudgift : 8.044 kr.
Boligareal : 133 m2
Grundareal : 1489 m2
Etagertotal : 2
Antal rum : 3
Byggeår : 1986
Kælderareal : 35 m2
Energimærke : G
Dokumenter
Mægler info
Kontakt mægler
Jeg vil gerne kontaktes
Bestil fremvisning
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern