Beskrivelse

Superhyggeligt fritidshus i flere niveauer på skrånende grund med mange terrasser. Ejendommen grænser direkte til mark og mose og har et meget rigt dyreliv med besøg af bl.a. rådyr og fasaner.
Kom og oplev stemningen – her er hvidmalede listelofter, rustikke bræddegulve og en skøn, sydvestvendt, overdækket og ugenert grill-terrasse, hvor de lange sommeraftener kan nydes.

Huset er rummeligt og helårsanvendeligt og opdateret med badeværelse og køkken i 2008. Indeholder: Entre, 2 værelser, lækkert lyst badeværelse med brus, skibsplankegulv og hvide lofter med indbygningsspots. Funktionelt og lyst køkken. Husets hjerte er spisestuen/alrum med det dejligste lysindfald, udgang til have og udsigt over mark, eng og fjord.
Et par trin fører ned til tv-stuen med brændeovn og udgang til sydvestvendt have og terrasse. Fra stuen er der trappe til underetage med depotrum (gæsteværelse) samt udgang til have og udvendig kælderindgang med vaskeri og depotrum.
Der er endvidere krybekælder under huset ( rigtig god opbevaringsplads ).

Området består af en lille, superhyggelig og eksklusiv sommerhusudstykning i Sønderby med egen havn, evt. mulighed for havneplads, og ønsker man at koble af fra en stresset hverdag, er dette absolut stedet. Køb nu og glæd dig til foråret.

Ægte landsbymiljø med kro og gadekær, samt et trygt og godt nærmiljø får man med i købet. Og i øvrigt er Selsø Fuglereservat, Selsø Slot og Østskoven inden for få kilometer og kan anbefales som udflugtsmål – hele året rundt.
Her er et aktivt bylaug. Her kommer man hinanden ved og har et stærkt fællesskab, bl.a. kan nævnes madklub med fællesspisning på kroen, bankospil, strikkeklub og petanqueklub (baner til fri afbenyttelse). Byens indbyggere glæder sig over og tager godt imod nye tilflyttere, så er ønsket et trygt og godt nærmiljø for den unge familie, eller som seniorer, er dette et rigtigt godt tilbud.
Skibby er nærmeste handelsby – ca. 6 kilometer fra landsbyen. Her kan du handle ind, gå i biografen og dyrke sport.
Sønderby er en autentisk og hyggelig landsby beliggende kun 1 times kørsel fra København. Byen har fornylig fået Fibia fibernet/internet og vil i fremtiden få forkortet transporttiden til København ad den nye Kronprinsesse Marys Bro, der forventes færdig i 2019

Charmerende højtbeliggende fritidshus med udsigt

Rylevej 6, Sønderby, 4050 Skibby

950.000 kr.
Sagsnummer: 16-141M
Nøgletal
Kontantpris : 950.000 kr.
Udbetaling : 50.000 kr.
Ejerudgift : 1.488 kr.
Brutto ex. ejerudgift : 4.232 kr.
Netto ex. ejerudgift : 3.602 kr.
Boligareal : 79 m2
Grundareal : 1311 m2
Etagertotal : 2
Antal rum : 4
Byggeår : 1968
Ombygningsår : 1979
Kælderareal : 59 m2
Dokumenter
Mægler info
Kontakt mægler
Jeg vil gerne kontaktes
Bestil fremvisning
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern