Beskrivelse

Superhyggeligt fritidshus med skøn, vestvendt og ugenert, lys og solrig grund.

Huset er velholdt og kan straks tages i brug af ny ejer og har bl.a. loft i kip og brændeovn og er rigtig godt indrettet med bl.a. åbent køkken med spiseplads, hyggelig stue med udgang til dejlig, overdækket, vestvendt terrasse, 2 værelser og toilet.
Derudover er der anneks med gæsteværelse og brusekabine samt udhus/brændeskur.

Haven er regulær, lys og solrig med flotte, opstammede træer og randbeplantning, så grund og terrasse kan nydes ugenert.

Ejendommen er beliggende i roligt, ældre sommerhusområde, tæt på busstop, skøn badestrand og kun 10 minutters kørsel fra Frederikssund og golfklub.
Daglige indkøb klares i Jægerspris eller Brugsen i Dalby, ligesom Jægerspris By byder på både kulturelle oplevelser, ishus og flere store dagligvarebutikker.
Svanholm Øko-kollektiv har hyggelig cafe og grøntudsalg, og Hansen Is i Lyngerup er et besøg værd, hvis man holder af ost, is og specialiteter.
Området har flere spændende, permanente loppemarkeder og livsstilsbutikker, og der er rig mulighed for fiskeri og kajaksejlads samt kitesurfing i gåafstand fra ejendommen.
Hornsherred vil i nær fremtid få forkortet køretid til København ad kommende ny broforbindelse, Kronprinsesse Marys Bro, der forventes færdig i 2019.

NY PRIS!

Strandgaardsvej 5, Landerslev Strand, 3630 Jægerspris

495.000 kr.
Sagsnummer: 18-480M
Nøgletal
Kontantpris : 495.000 kr.
Udbetaling : 25.000 kr.
Ejerudgift : 1.113 kr.
Brutto ex. ejerudgift : 2.197 kr.
Netto ex. ejerudgift : 1.866 kr.
Boligareal : 42 m2
Grundareal : 1203 m2
Etagertotal : 1
Antal rum : 3
Byggeår : 1964
Dokumenter
Mægler info
Kontakt mægler
Jeg vil gerne kontaktes
Bestil fremvisning
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern