Beskrivelse

Flot og charmerende byhus i den helt rigtige stil, oprindelig opført 1912, ombygget og moderniseret 2006 med bl.a. termovinduer med sprosser, badeværelse og køkken.

Ejendommen er centralt beliggende med 100 meter til indkøb og busforbindelser og har en ugenert, lys og solrig have midt i byen. Ejendommen er meget energivenlig. Opvarmning sker ved træpillefyr/centralvarme og solpaneler til det varme vand.

Flotte, rustikke, afhøvlede, lyse bræddegulve og vinduer i gammel stil og mange gamle, flotte detaljer sørger for den helt rigtige stemning af hygge og nostalgi, og da ejendommen samtidig ligger super-centralt og har alle moderne bekvemmeligheder, er det en spændende villa, der vil være velegnet til såvel unge som ældre.

Indeholder i stueplan: Entré med flot, gammel trappe til 1. sal, badeværelse med gulvvarme og brus, god hyldeplads samt plads til vaskemaskine, 2 dejlige, lyse stuer, hvor den ene, med karnap, vil være fantastisk flot som spisestue.
Stuerne er adskilt af flot dobbeltdør.
Derudover 1 værelse med udgang til haven samt nydeligt spisekøkken med en del skabe (hvid/olieret eg) og træbordplade, plads til opvaskemaskine, induktionskogeplade, emhætte og ovn, samt Quooker vandhane er installeret.

1. sal: Stor repos, der er velegnet til tv-stue eller kontor med synlige bjælker og indbyggede reoler langs alle skråvægge, flot belysning med indbygningsspots. 2 store værelser, heraf 1 med integreret garderobeløsning.

Gørlev er smukt beliggende mellem Slagelse og Kalundborg og har skole, sportshal, alt i indkøb, filmklub/biograf, lægehus og ikke mindst en meget flot natur, der indbyder til løbe- og cykelture.

Kom og kig på denne flotte ejendom.

Villa Til salg

Kirkestien 1, 4281 Gørlev

1.250.000 kr.
Sagsnummer: 15-011M
Nøgletal
Kontantpris : 1.250.000 kr.
Udbetaling : 65.000 kr.
Ejerudgift : 2.166 kr.
Brutto ex. ejerudgift : 5.570 kr.
Netto ex. ejerudgift : 4.719 kr.
Boligareal : 140 m2
Grundareal : 913 m2
Etagertotal : 2
Antal rum : 5
Byggeår : 1912
Ombygningsår : 2006
Energimærke : D
Dokumenter
Mægler info
Kontakt mægler
Jeg vil gerne kontaktes
Bestil fremvisning
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern